Trend It Up Metallic Dust nagellak in 020 en 050

Hoi hoi,

Ik hou toch zo van shoppen in Duitsland. De prijsjes zijn zo leuk en ze hebben merken die wij niet hebben. Vooral de huismerken van de DM draag ik in mijn hart. Toen ik in Duitsland was besloot ik ook enkele lakjes van Trend it up op te pikken. Dit is ook een van de huismerken van de DM. Vandaag toon ik jullie twee lakjes van Trend it up, maar er komen nog reviews aan :). Vandaag koos ik twee lakjes uit hun Metal Dust Collectie.

Trend It Up Metallic Dust

Glam Up Your Life! Dat is de slagzin die Trend It Up gebruikt voor deze collectie. Deze nagellakjes hullen je nagel in kleurintense chroomkleuren en hebben een prachtige metallic finish.

Verpakking en ingrediënten

Deze collectie zitten in vrij grote flesjes. In elk flesje zit 11 ml en deze zijn 2 jaartjes houdbaar.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, DIATOMACEOUS EARTH, TIN OXIDE, LAURALDEHYDE, ALGAE EXTRACT, MAGNESIUM SILICATE, MANNITOL, SILICA, ISOPENTANAL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, HEXANAL, STEARALKONIUM BENTONITE, TOCOPHEROL, ZINC SULFATE, CI 77510, CI 15880, CI 77891, CI 19140

Mijn ervaring

De diepte van deze nagellakjes is prachtig. Door de metallic glans ziet de nagellak er multi-dimensionaal uit. De lakjes dekken beide in 1 laagje, maar voor het mooie zou ik wel een tweede laagje toevoegen. Daarenboven droogt de nagellak ook vrij snel. Hierdoor moet je niet uren wachten, vooraleer je verder kunt met je dag. Jammer genoeg bleef de nagellak bij mij wel niet super lang zitten. Dat is echter door mijn eigen nagels. Ik kan een tweetal dagen genieten van deze manicure.

Waar is Trend it Up te koop en hoeveel kosten deze nagellakjes?

Trend it up is te koop bij DM. Dat is een beetje de Kruidvat van Duitsland. Je moet dus even een bezoekje brengen aan Duitsland als je spulletjes van dit merk wil bemachtigen. Deze lakjes kosten er 2.25 euro per stuk.

Houden jullie van het merk Trend It Up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge