Vivo Blush en Highlighter Duo in Pink Primrose

Hoi hoi,

Vivo is een merk die ik al eerder zag. Toen ik dit duo echter in een beauty box vond, was ik erg verwonderd. Naar mijn weten werd dit merk opgedoekt. Het is afkomstig van dezelfde retailer als MUA. Toch ga ik wat proberen te vertellen over dit blush en highlighter duo.

Verpakking en ingrediënten

De blush bevat een vierkante pan. 2/3 hiervan is voorzien voor de blush en er is ook nog een klein lapje highlighter. De blush is een bronzy, roze kleur. In het doosje zit 7.32 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1 Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, CL77891, CL77491, CL77492, CL77499

Mijn ervaring

Hmm, de blush zit er erg gepigmenteerd uit. Bij het aanbrengen met de kwast, zag ik wel dat de poeder wat rul was. Ik zou het niet echt korrelig noemen, maar er kwam extra poeder los.

De highlighter daarentegen was erg moeilijk om te swatchen. Er leek bijna geen kleur of glans vanaf te komen. Daarenboven leek er een hard laagje over de highlighter te liggen.  

Op het gelaat was het niet veel beter. De blush moet je met hele lichte hand aanbrengen. Hierboven was het eigenlijk al te veel. De highlighter kreeg ik bijna niet op mijn gezicht. Je wil niet weten hoe vaak ik over het poeder gegaan ben om toch maar iets om mijn gezicht te krijgen. Nee, ik vind het niets. Alleen voor de blush zou ik dit product kopen, maar ik verwijs je liever naar Essence of Catrice. Voor een gelijkaardige prijs hebben ze veel en veel betere blush en highlighter producten.

Waar is dit duo te koop?

Vivo is volgens  mij niet meer te koop. Online zag ik prijzen van rond de drie euro langskomen. Dat is niet duur, maar ik zou toch voor een ander merk gaan. Eentje dat makkelijker te verkrijgen is en waar de meer over terug kunnen vinden.

Wat is jullie over het merk Vivo Make-up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge