Sabon Sorbet Body Gel in Tropic

Hoi hoi,

Birchbox is een beauty box waarbij ik af en toe producten van Sabon vind. Vandaag heb ik een luxestaal van één van hun Sorbets getest. Deze body gel heeft de geur Tropic

Sabon Sorbet Body Gel in Tropic

Sabon belooft met deze sorbet een luchtige bodylotion. Deze bodylotion heeft een gelbasis, maar zal de huid toch rijkelijk hydrateren. Daarenboven kun je deze ook gebruiken als een after-sun. De lotion bevat ook een zonnefactor 4. Geen idee wat ze hiermee bedoelen. Ze hadden hier beter een spf neergezet vind ik. Sabon zegt dat deze gel makkelijk wordt opgenomen en verkoelend werkt.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf een luxestaal. De inhoud hiervan kan ik niet onmiddellijk terug vinden. Mijn vermoeden is dat dit potje 50 ml bevat. Een full-size bevat 200 ml.

Aqua, propylene glycol, polyacrylamide&c13-14 isoparaffin& laureth-7, parfum, hydrogenated polyisobutane, cetearyl ethylhexanoate, caprylyl glycol, chlorphenesin, tetrasodium edta, aloe barbadensis leaf juice, persea gratissima (avocado) oil, benzophenone-4, tocopheryl acetate.

Mijn ervaring

Sabon is een merk die ik graag gebruik. Deze gel voelt erg licht en verfrissend aan. Ze smeert snel uit én trekt heel erg snel in. Hierdoor heb ik geen last van een plakkerige huid. Daarenboven kan ik genieten van een heerlijke tropische geur. De geur doet mij ergens aan denken, maar ik kan het zelf niet plaatsen. Ik lijk zelf iets van ananas in de geur te herkennen. Dat kan natuurlijk wel omdat de geur Tropic is, maar zeker ben ik het helemaal niet. Is er iemand van jullie die het weet?

Waar is Sabon te koop en hoeveel kost deze Sorbet Body Gel?

Sabon kun je aankopen op de France webshop van Birchbox. Daar kun je heel veel leuke merken terug vinden. Een pot van deze body gel kost er 27.50 euro.

Houden jullie van het merk Sabon of prefereren jullie bijvoorbeeld the Body Shop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge