Ziaja Denova Pro Oxygenating Mask with Red Clay

Hoi Hoi,

Vorig jaar kost ik op het I love Beauty event van Miss Lipgloss een aantal beauty boxen. In één van deze boxen zat een masker van wat ik dacht het merk Denova Pro. Na wat onderzoek bleek echter dat dit merk bij Ziaja hoort. Dat is een merk waar de laatste tijd wel vaker iets van zien op verschillende beautyblogs.

Ziaja – Denova Pro

Ziaja is opgericht in 1989. Het ontstond in Polen, maar is ondertussen wereldwijd te koop. Ziaja probeert met natuurlijke ingrediënten te werken en houdt zijn verpakkingen strak en duidelijk. Daarenboven willen ze betaalbare en dermatologische producten op de merk brengen. Ze kondigen aan dat 60% van de producten geen parabenen bevat. Hmm, dat vind ik jammer. Waarom zitten deze dan wel in de andere 40% van de producten? De producten bestaan in verschillende varianten. Ze zijn geschikt voor gezicht, lichaam of haar. Ze zijn geschikt voor verschillende leeftijden en huidtypen.

Denova Pro is hun lijn met salon kwaliteit producten.

Denova Pro Oxygenating Mask

Dit masker zal de opperhuid hydrateren en vernieuwen. Daarenboven worden irritaties verzacht en zal de tint van huid terug gezond ogen.

Het masker brengen we aan op het gelaat en deze laten we 10 tot 15 minuten intrekken. Daarna was je het masker af met lauw warm water.

Verpakking en ingrediënten

Dit masker zit in een tube. Wat ik makkelijk vind, is dat deze automatisch op de kop staat. Hierdoor loop het masker snel naar beneden. In de tube zit 60 ml. Dat vind ik een erg mooie hoeveelheid.

Aqua, Canola Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Ilite, Octyldodecanol, Glyceryl Starate, PEG-100 Stearate, Glycering, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Titanium Dioxide, Laminaria Digitala Extrct, Butylene Glycol, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Diazolidinyl Urea, Parfum, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid

Mijn ervaring

Maskers, ik heb een haat-liefde relatie met maskers. Ik hou van het effect en de ontspanning die ik er door krijg, maar ik vind niet altijd mijn haarband terug. Ik heb het niet graag als het masker tot in mijn haar hangt of mijn handen er plakkerig door worden. Daarom moet ik het gebruiken van een masker echt inplannen. Dat heb ik met dit masker ook gedaan.

Dit masker bevat rode klei, want het masker natuurlijk een bruinrode kleur geeft. Ergens had ik dit niet verwacht, wat een aangename verrassing was. Wel een beetje dom van mij dat ik niet onmiddellijk die link gelegd heb.

Het masker zelf is erg licht, waardoor deze makkelijk uitwrijft. Je moet even opletten dat de laag die je gebruikt dik genoeg is, anders kun je deze volledig uitwrijven, zodanig dat de werking minder is.

Het masker is heerlijk ontspannend en mijn huid zag er nadien helderder uit. Ik leek iets minder last te hebben van onzuiverheden. In mijn ogen is het een goed masker, maar ik vind het masker erg geparfumeerd. Dat vind ik zelf wel wat minder.

Waar is Denova Pro te koop en hoeveel kost dit oxygenating mask?

Denova Pro kun je aankopen op de webshop van Ziaja. Deze is wel in Nederland. Dit masker kost er slechts 4.99 euro.

Hadden jullie eerder al van Denova Pro gehoord? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge