Être Belle Cosmetics Permanent Eyeliner

Hoi hoi,

In één van mijn beauty boxen ontving ik een product van Être Belle Cosmetics. Dit is een merk waar ik nog nooit eerder over gehoord had. Daarom ging ik op zoek naar meer informatie. Het product die ik ontving is een eyelinerpen. Zelf ben ik dol op een eyeliner pen met vilten puntjes, maar ik test alle pennen graag. Gelukkig heeft deze pen alvast een vilten puntje.

Être Belle Cosmetics

Être Belle is een Duits Cosmetica merk. Het wordt gebruikt door vele schoonheidsspecialisten. Wereldwijd worden de producten in meer dan 40 landen te koop, en zo ook in Nederland.

Dit merk belooft de huid gezond te houden of huidproblemen op te lossen.

Être Belle Cosmetics Permanent Eyeliner

Deze eyeliner zit in een stiftvorm. Hierdoor zou deze makkelijker aan te brengen zijn. Daarenboven belooft Être Belle dat deze eyeliner snel droogt en door het puntje kun je precies aanbrengen. De kleuren zijn intensief en langhoudend.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking is wat ik verwacht van een eyeliner pen. De pen is in een glanzend zwart plastiek met een gouden driehoek. In de pen zit 1,6 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyurethane-35, Polyglyceryl-2 Caprate, Methylpropanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Tri (C12-C13 Alkyl) Citrate, Caprylyl Glycol Panthenol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Tocopherol, Phenylpropanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid

Mijn ervaring

Bij het swatchen van deze eyelinerpen had ik goede hoop. Het puntje is erg stevig, waardoor je erg precies kunt werken. Dat vond ik echt super.

Waneer ik deze eyeliner echter op het oog ging gaan gebruiken, sloeg mijn enthousiasme om. De eyeliner is vrij waterig en niet diep zwart. Hierdoor ziet de eyeliner grijzig uit en niet diep zwart. Dat vind ik zelf erg jammer, want dan is het net alsof je niet kunt investeren in pigmentatie. Een tweede laagje, nadat het eerste is opgedroogd, lost dit probleem wel voor een groot stuk op.

Eenmaal opgedroogd, blijft deze eyeliner echter muurvast zitten. En dit tot ik hem er het ’s avonds weer af haal met make-upremover.

In het begin had ik ook wat last met de verpakking. Het dopje werkt met een kliksysteem. Bij het openen had ik echter wat problemen om de op te verwijderen. Dit leek echter beter en beter te gaan met het gebruik.

Waar is Être Belle Cosmetics te koop en hoeveel kost deze eyelinerpen?

Être Belle kun je aankopen op hun webshop. Daar kost deze eyeliner pen 13.40 euro.

Hadden jullie eerder al gehoord van Être Belle cosmetics?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge