Ebelin Nagellakremoverdoekjes

Hoi hoi,

Vooraleerst wil ik jullie een leuke Valentijn wensen. Of je het nu viert of niet viert, maak er in ieder geval een leuke dag van!

Ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar besteed ik een avond aan het mooi lakken van mijn nagels, soms mag het niet baten. Dan sta ik ’s morgens op en zit alles er nog perfect op. Eenmaal op de trein gesprongen is van mooi gelakte nagels geen sprake meer. Mijn wijsvingers raken altijd onmiddellijk beschadigd. Dat vind ik geen zicht en dan wil ik mijn nagellak er zo snel mogelijk af. Ik sleur echter geen flesje nagellakremover mee. Gelukkig is daar sinds kort een oplossing voor. En deze oplossing vond ik onder andere bij de DM in Duitsland. Daar verkopen ze apart verpakte nagellakremoverdoekjes van hun huismerk Ebelin.

Ebelin Nagellakremoverdoekjes

Deze nagellakremoverdoekjes van Ebelin bevatten nagellakremover. In deze doekjes kun je geen aceton vinden. Met deze doekjes kun je je nagels snel en efficiënt schoonmaken. Met één doekje kun je alle 10 je nagels nagellakvrij maken.

Verpakking en ingrediënten

Deze nagellakremover doekjes zitten in een doosje met 10 stuks.

Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Linalool, Eugenol, Amyl Cinnamal

Mijn ervaring

De doekjes zitten in een wit met plastiek gelijnd zakje. Wat mijn verwonderde, is dat de ‘scheurgaatjes’ op de korte zijde van het zakje zitten. Bij het openen van het zakje, struggelde ik even met het zakje. Het plastiek aan de binnenzijde is vrij sterk, waardoor je toch even kracht moet zetten om het plastiek te breken.

Ik wou het zakje gebruiken op de bovenstaande manicure. Donkere kleuren zijn meestal niet handig voor dit soort doekjes, dus het leek mij een goede test.

Het doekje zelf is niet van papier, zoals ik verwachtte, maar van een soort licht stofachtig papier. Hierdoor is het doekje vrij stevig en kan het wel wat wrijving verdragen. De nagellak zelf haalde dit dakje zonder problemen weg. Ik moest wel wat wrijven om alles weg te halen, maar ik heb al veel en veel slechter meergemaakt. Ook heb ik nog maar de helft van het doekje gebruikt na één hand, dus ik denk dat je perfect je gehele manicure kunt weghalen met één doekje.

De geur van de nagellakremover in dit doekje is geparfurmeerd. Hierdoor heb je niet de vervelende nagellakremovergeur, maar het parfum kan wel overheersend werken. Ik ben er alvast erg tevreden over. Ik zal standaard een zakje in mijn handtas opbergen.

Waar is Ebellin te koop en hoeveel kosten deze nagellakremoverdoekjes?

Ebelin is te koop bij de DM. De DM-winkels zijn enkel te vinden in Duitsland. Voor één zo’n doosje betaal je 95 cent.

Zouden jullie deze nagellakremoverdoekjes gebruiken?

Een gedachte over “Ebelin Nagellakremoverdoekjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge