Liptini Lipstick in Vampire Kiss

Hoi hoi,

Beautyboxen zijn prachtig. Ik kan er nieuwe producten en merken mee leren kennen. Daarenboven stellen ze bloggers in staat om het onderhouden van een beautyblog betaalbaar te houden. Als deze producten make-up zijn, word ik extra blij, want die  zijn zeldzamer in beautyboxen. In een van mijn beautyboxen vond ik een lipstick van het merk Liptini. Nooit eerder van gehoord, maar mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld.

Liptini Lipstick

Liptini is de naam die de lipproducten kregen van ’tini beauty. ‘Tini beauty is een cosmetica merk die zowel tijdloze als innovatieve producten op de merk moet brengen. De gehele lijn is geïnspireerd door cocktails. Ze combineren meerdere producten om het beste resultaat te verkrijgen. ‘Tini Beauty is ontwikkeld door Michelle Toma Olsen. Het merk werd in 2003 gelanceerd.

‘Tini Beauty belooft met deze lipstick een romige, opbouwbare en langhoudende lipstick. De kleur is siren rood. De lipstick kan ook gebruikt worden als een blush, voor een verleidelijk kleurtje.

Verpakking en ingrediënten

De lipstick bevat 3.2 gram en deze is een jaartje houdbaar. De verpakking van deze lipstick is zo mooi. Het is smalle, glanzend, zwarte huls die lang en slank is. Op de huls is een cocktail geplakt en op de plaats van de kers hebben ze een rood steentje geplakt.

Hydrogenated Polyisobutene, Triisodecyl Trimellitate, Ceresin, Diisostearyl Malate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Synthetic Wax, Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Fragrance (Vanilla), VP/Eicosene Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine. May Contain (+/-): Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), D&C Red No.27 Aluminum Lake (CI 45410:2), D&C Red No.6 (CI 15850), FD&C Yellow No.6 Aluminum Lake (CI 15985:1), D&C Red No.7 Calcium Lake (CI 15850:1), FD&C Blue No.1 Aluminum Lake (CI 42090:2), Red Iron Oxide (CI 77491), Yellow Iron Oxide (CI 77492), Black Iron Oxide (CI 77499).

Mijn ervaring

De swatch was intens gepigmenteerd en voelde onmiddellijk erg romig aan. De kleur is iets minder fel rood als ik verwachtte, maar het is nog steeds een erg mooie kleur. 

De lipstick is op de lippen ook erg mooi. Jammer genoeg blijft deze bij mij niet zo heel lang zitten. Dat heb ik echter altijd met een romige lipstick. Hij slijt echter wel heel mooi af. Het is niet dat je zo’n vervelend liprandje krijgt bij het eten. Ik ben heel erg blij met deze lipstick.

Waar is Liptini te koop en hoeveel kost deze lipstick?

Liptini is een Amerikaans merk. Bijgevolg denk ik niet dat je deze producten kunt aankopen op hun webshop. Ik heb de producten echter wel gevonden op de Engelse Amazon webshop. Daar kost deze lipstick 15.94 pond of 18.70 euro. De kleuren die je ziet, komen wel niet overeen met de kleur van de lipstick. Hiervoor kun je beter even een kijkje nemen op de officiële webshop.

Zouden jullie dit kleurtje dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge