Ebelin Lippenseel

Hoi hoi,

Naast een oogschaduwkwast, vond ik dat ik ook een andere kwast van het merk Ebelin een kans moet geven. Je kunt een merk niet beoordelen op slechts één van hun producten vind ik. Mijn keuze viel op hun lippenselen. Ik ben altijd op zoek naar lippenselen met een stevig kwastje. Hopelijk heeft deze kwast dit , maar vaak is dit niet het geval. Lezen jullie even mee wat ik ervan vind?

Ebelin Lippenseel

Ebelin belooft dat de vlakke en conische vorm van de kwast zorgt voor een precieze applicatie van de lipstick. De haren van de kwast zijn synthetisch. Dit lippenseel kun je zowel voor lipstick als lipliner gebruiken. Deze kwast is in ieder geval geschikt voor veganisten.

Mijn ervaring

Deze kwast had verrassend stevig haren. Ik denk dat ik ze het beste kan omschrijven als nylon haartjes. Hierdoor kan ik erg precies werken, maar…

Ik kan de lipstick niet helemaal egaal aanbrengen. Hiervoor moest ik nog eens met mijn lippen smakken en afhappen. Het resultaat was een erg mooie lipkleur, die ook langer leek te blijven zitten. Dit is één van de beter lippenselen die ik ooit probeerde. Meestal vind ik de haren niet stevig genoeg, waardoor ik mijn lippen niet perfect kan omlijnen. Ik ben heel kritisch op dat vlak. Deze laat dit echter wel toe.

Waar is Ebelin te koop en hoeveel kost dit lippenseel?

Ebelin is enkel te koop bij de DM. Het is een van de huismerken van de DM. DM is soort van het Kruidvat van Duitsland. Bijgevolg kun je dit merk enkel daar vinden. Dit lippenseel kost er 2.45 euro. De verpakking van deze kwast is vernieuwd. Zelf heb ik nog geen dopje, maar op de website zag ik dat er tegenwoordig een dopje bij de kwast zit inbegrepen.

Wat is jullie favoriete Ebelin product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge