L.A. Colors Nagellak in Silver Glitter

Hoi hoi,

Tijdens het I love beauty event mocht ik een lakje van L.A. Color uitzoeken bij de stand van Styletone. Ik koos vor een mooie zilveren glitter. Deze glitter zag er vrij mini uit, wat ik altijd een heel mooi effect vind. Benieuwd hoe deze nagellak mij ging bevallen.

L.A. Colors

L.A. Colors werd geboren in 1985. Het merk wil hoge kwaliteit bieden voor een aangename prijs. Het merk wil innovatieve producten ontwikkelen in leuke trendkleuren en tegelijk de kwaliteit verbeteren.  Daarom dat het merk al meer dan 25 jaar kon bestaan.

Verpakking

De nagellak zit in een flesje die mij een beetje doet denken aan de potjes van O.P.I. De nagellak zit in een gebold, glazen flesje met een zwarte dop. Het flesje bevat 13 ml, wat in mijn herinnering een beetje minder is dan de flesjes van O.P.I. De nagellak is twee jaar houdbaar.

De ingrediëntenlijst is vrij lang en eerlijk is eerlijk, ik zie het niet zitten om deze lijst helemaal over te typen. Je kun het een beetje zien op het flesje, maar als jullie meer informatie willen over de ingrediënten, laat je het mij maar weten :).

Mijn ervaring

Meestal als merken een glitter op de markt brengen, bevat de nagellak een chuncky glitter. Dat vind ik zelf op nagels meestal niet zo mooi. Deze nagellak is echter totaal anders. In de nagellak zit een miniscule glitter, terwijl de nagellak een transparante basis heeft. Op de swatch hierboven gebruikte ik een blauwe nagellak van Only You, namelijk Nighttime in Paris, als basis. Het resultaat is een prachtige sterrenhemel op mijn nagels. Ik hou verrassend veel van deze nagellak!

Waar is L.A. Colors te koop en hoeveel kost deze nagellak?

Ik dacht dat L.A. Colors te koop was bij Di Beauty. Zelf kan ik dit echter niet meteen terug vinden. Ik denk dat deze lakjes ongeveer 2 euro per stuk kosten.

Wat is jullie favoriete vorm van glitter op de nagels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge