Mijn make-up collectie uitruimen

Hoi hoi,

Ik ben al een tijdje bezig met het uitruimen van mijn make-upcollectie. Het is al een aantal maanden dat ik mijn kast niet gemakkelijk meer toe krijg. Ik heb altijd schrik dat ik op deze manier mijn producten ga stukmaken. Een ‘oplossing’ bood zich aan.

Zoals jullie weten hou ik niet van het weggooien van producten. Ik kan deze producten echter wel uit mijn collectie halen en verkopen. Hiervoor gebruik ik zelf echter niet graag tweedehands.be. Hierop kun je je producten verkopen, maar meestal worden de producten dan verzonden. Zelf vind ik het soms wel vervelend om steeds weer naar het postkantoor te moeten lopen om producten te versturen. Daarenboven is het postkantoor vaak niet open op de momenten dat ik producten kan versturen. Denk maar aan de uren van je werkdag. Meestal overlappen deze volledig met de openingsuren van je werkdag.

Daarom wou ik de verzending grotendeels uit mijn verkoopsmethode te halen. Romina – van DaintyRibbons – vertelde mij een tijdje terug over LetGo. Hiermee kun je advertenties online zetten en kun je je producten eerder lokaal verkopen. Daarenboven kun je de locatie ook aanpassen aan waar het artikel zich bevindt. Dat lijkt mij bijvoorbeeld erg makkelijk als je op kot zit. Hierdoor bevinden zich bepaalde artikelen bijvoorbeeld thuis of op kot of op het werk.

Daarenboven kun je facebook linken aan deze app. Hierdoor kun je kijken of je vrienden misschien leuke artikelen verkopen die jij wel wil hebben.

Voor mij is deze app heel erg leuk. Dit artikel is trouwens niet gesponserd. LetGo heeft helemaal geen weet van dit artikel. Ik heb ze niet verwittigd.

Voor mij is er echter één nadeel aan de app ;). Ik wil mijn spullen verkopen, maar soms staan er toch erg verleidelijke aanbiedingen online. Dan moet ik mij inhouden om niet de gehele app leeg te kopen.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van LetGo?

Zijn jullie benieuwd naar de producten die ik verkoop? Als je een bezoekje brengt aan station Antwerpen-Berchem en de app checkt, kun je daar alle advertentie terug vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge