NYX Liquid Suede Cream Lipstick 02 Life’s a beach

Hoi hoi,

Een tijdje ging Romina een bezoekje brengen aan één van de nieuwe NYX winkels. Ik wist dat ik er zelf niet ging raken, dus ik was erg blij toen ze aanbood enkele producten voor mij mee te nemen. Ik kon haar een mooi lijstje mee geven en deze zijn allemaal heelhuids bij mij toegekomen. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan één van hun Liquid Suede Lipsticks. Ik koos voor de kleur Life’s a beach.

NYX Liquid Suede

NYX belooft met de Liquid Suede Lipsticks een opvallende en helder kleur. Daarenboven moet de lipstick makkelijk aanbrengen en mat opdrogen. De Liquid Suede lipticks zijn te verkrijgen in 12 verschillende kleuren en zijn daarenboven waterproof.

Verpakking en ingrediënten

De liquid zit in een ondoorzichtige, plastiek huls. De kleur van de huls draagt wel de kleur van de lipstick die er in zit. De huls bevat 4 ml en deze is een half jaartje houdbaar.

Isododecane, Petrolatum, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Polybutene, Dimethicone, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/Cire de Carnauba, Cyclohexasiloxane, Kaolin, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phytosterols, Tocopherol, Glycerin, Alumina, Barium Sulfate (CI 77120), Rosin/Colophonium/Colophane, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Manganese Violet (CI 77742), Red 6 (CI 15850), Red 7 (CI 15850), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140).

Mijn ervaring

Het moment dat ik deze vloeibare lipstick swatchte, verschoot ik wel even. Deze kleur leek veel feller dan ik verwacht had. De kleur voelde erg romig aan en zag er heel gepigmenteerd  uit. Daarenboven smeerde ze makkelijk uit en plakte ze niet. Dat vind ik alvast super, wat ik word er gek van wanneer een vloeibaar lipproduct plakt. Dat is heel erg vervelend en totaal niet mooi.

Op de lippen is de felheid echter een beetje minder. Bij het aanbrengen zie je onmiddellijk dat het een mooie matte kleur is. Ik vind dit het perfecte kleurtje voor de lente. NYX belooft dat dit product waterproof is. Hierdoor verwacht ik dat deze lipstick niet af geeft bij het drinken. Bij mij is dit echter niet het geval. Hij blijft echter wel heel lang zitten. Een drankje overleeft hij bij mij met gemak.

Waar zijn deze Liquid Suede lipsticks te koop en hoeveel kost deze vloeibare lippenstift?

Deze vloeibare lipsticks zijn te koop bij verschillende webshops, maar sinds kort heeft NYX ook verschillende verkooppunten in België. Ik weet niet meer exact hoe veel deze vloeibare lipstick gekost heeft, maar ik vermoed rond de 7 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge