The Body Shop Vineyard Peach

Hoi hoi,

Heerlijke geuren kunnen mij altijd bekoren. Daarom is het gevaarlijk om the bodyshop te bezoeken voor mij en al zeker tijdens de solden. Laatst was dat weer eens het geval. Ik kwam the Body Shop binnen en mijn oog viel op de Vineyard Peach Body Mist.

The Body Shop Vineyard Peach Body Mist

Vineyard peach is een frisse geur. Volgens de Body Shop is deze body mist licht geparfumeerd en geeft het je lichaam een bom aan fruitgeuren. Het is onweerstaanbaar. Omdat het een body mist is, kun je deze over je gehele lichaam gebruiken.

Verpakking en ingrediënten 

De body mist zit in de flesjes die we van the Body Shop gewoon zijn. De flesjes zijn een spray die je niet kunt open draaien. Je zou er bijvoorbeeld wel een reload mee kunnen vullen. In elk flesje zit 100 ml en deze zijn minstens twee jaar houdbaar.

Alcohol Denat., Aqua/Water, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Prunus Persica Extract/Prunus Persica (Peach) Extract, Benzyl Alcohol, Denatonium Benzoate.

Mijn ervaring

Deze body mist is sensationeel. De geur is erg sterk en je hebt er maar een heel klein beetje van nodig. A little bit takes you a long way. Daarenboven blijft deze geur vrij lang hangen. Het is een erg frisse en zoete geur. Het doet mij wat denken aan snoepjes. Voor mij is het een geur waar je zin in moet hebben. Ik hou enorm van deze geur, maar hij is voor mij zeker niet geschikt voor elke dag. Daarvoor is hij voor mij net ietsje te zoet. Vooraleer je deze aan koopt, zou ik deze eerst even uitproberen in de winkel.

Waar is de Vineyard Peach body mist te koop en hoe veel kost deze fragrance mist?

De Vineyard Peach body mist is uit de collectie van de the body shop gehaald. Deze komt echter met de solden vaak nog eens langs. Op dat moment kost een flesje van deze body mist 6 euro. Normaal betaalde je 12 euro voor 100 ml van deze body mist.

Wat zijn jullie ervaringen met de Vineyard Peach Body Mist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge