Look Masked Ball – Face Chart

Hoi hoi,

Zoals ik in mijn filmpje van 2 april reeds vertelde wil ik de producten die ik reeds heb terug in de spotlight zetten. Dat wil ik onder andere doen door gewone producten te gebruiken om specialere looks mee te creëeren. Ik wil eerst het process op papier met jullie delen en een paar dagen later maak ik de look op mijn gezicht.

Vandaag wil ik met een eerste look beginnen. Ik wil een look maken voor een gemaskerd bal, maar zonder dat je naar de winkel moet lopen om een masker te kopen.

Natuurlijk beginnen we met een blanco face chart.

Om te beginnen gebruik een vilten penliner. Ik gebruik deze van Essence, namelijk hun I love punk jumbo eyeliner pen.

Ik begin met een masker op mijn gezicht te schetsen.

Daarna ‘contour’ ik mijn ogen en maak ik deze sierlijker met krullewietjes. Bovenop het masker breng ik een soort bloem aan met een juweel in het hart.

Om het masker wat eleganter te maken, werk ik naar beneden toe.

Daarna is het tijd om het masker te gaan op vullen of in te kleuren. Het grootste deel van het masker vul ik met een bordeaux kleur uit het Sleek Celestial palette. Uit hetzelfde palette neem ik een groene kleur en daarmee kleur ik de groene blaadjes in bovenaan het masker.

Vervolgens vul ik de extenties naar onder in met een blauwe kleur uit hetzelfde palette.

Om wat diepte te creëeren in het masker vul ik mijn ‘oogkassen’ in met een zwarte kleur.

Ik vind een look met een masker meestal het mooiste met een mooie, dieprode lipkleur. Hiervoor gebruik ik een vloeibare lipstick uit de Bourjois Rouge Edition Velvet collection.

De edelsteen op ons hoofd moet nog ingevuld worden en hiervoor neem ik een oranje kleur uit het Sleek Respect palette. 

Tot slot is het zwart van het masker wat weggevallen door alle oogschaduws die we er over heen hebben aangebracht. Daarom breng ik er nog eens het masker met de eyeliner pen over aan.

Zijn jullie ook benieuwd om te zien hoe dit er op het gezicht uit zal zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge