Dove Deeply Nourishing Shower Foam

Hoi hoi,

Ik heb het geluk dat ik al vaker producten van Dove heb mogen ontvangen, maar ik heb echter nog nooit zo’n mooi perspakket van hen mogen ontvangen. Ik was er zo blij mij en ze hadden dit zo mooi gedaan.

Dove lanceerde recente hun gloednieuwe product, namelijk een shower foam. Ik kon niet wachten om het product uit te proberen. Ze lanceerden het product op het station van Antwerpen-Centraal met FloGo’s. Dit gaf een prachtig, en heerlijk ruikende effect.

In mijn perspakketje vond ik alles om een heerlijke pamperavond voor mezelf te organiseren: de nieuwe Dove Shower Foam, een heerlijk geurkaars en zelfs een prachtige gepersonaliseerde handdoek.

Dove Shower Foam

Dove is ervan overtuigd dat aanrakingen ons gelukkiger maken, terwijl we verzorgd en geliefd zijn. Deze aanrakingen zijn niet alleen op fysiek vlak, maar ook op emotioneel vlak. Het kan materieel zijn of de liefde die je voelt.

Dove wil elke vrouw een gevoede huid bieden, maar dit met een licht gevoel. Ze willen de zintuigen prikken zodat ze zich op haar mooiste voelt en zijn ervan overtuigd dat dit begint onder de douche.

Met deze shower foam beloven ze een hydraterende, maar ook lichte en frisse formule. Iets waarvan het leek alsof dit niet gecombineerd kon worden in één flesje, maar wat opgelost wordt door deze shower foam.

Verpakking en ingrediënten

De shower foam zit in een flesje van 200 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate Glycerin, Cocamidopropyl, Betain, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Lauric Acid, Sodium Laurate, Parfum, Polysorbate 20, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal,  Limonene, Linalool

Mijn ervaring

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten bij dit product. Rituals heeft ook een doucheschuim, maar deze zit in een totaal andere verpakking. Dit is een soort pompflacon. Wanneer je het product ‘pompt’, komt er onmiddellijke en licht schuim uit de fles. Deze blaast zich niet meer op, zoals we soms zien bij andere douche foams. Hierdoor kun je het geheel perfect en makkelijker doseren.

Bij het aanbrengen voelt het schuim heerlijk zacht en licht. Het lijkt alsof mijn huid tegelijkertijd verzorgd wordt. Nadien voelt mijn huid zacht en niet trekkerig aan. Daarenboven draagt dit schuim de typische Dove geur. Deze blijft nog een tijdje waar te nemen na het gebruik. Heerlijk! Ik ben erg blij en tevreden met dit product. Het is een echte aanrader!

Waar is Dove te koop en hoeveel kost deze shower foam?

Deze shower foam is het nieuwste innovatieve product van Dove. Dove is te vinden bij de meeste drogisten en supermarkten. Voor één flesje van deze shower foam betaal je €3.99. Dat vind ik verrassend betaalbaar voor deze shower foams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge