Het trouwseizoen is in het land

Hoi hoi,

Ik ben op een leeftijd gekomen dat vele vrienden de volgende grote stap zetten, namelijk trouwen. Voor hun huwelijk wil ik natuurlijk een mooi kleedje aan kunnen trekken, zonder de aandacht af te leiden van het prachtige trouwend koppel.  Daarom ging ik op zoek naar kleedjes in niet te felle kleuren. In het begin vond ik het erg moeilijk te beslissen of ik voor een lang of een kleedje tot aan de knieën moest gaan. In het verleden heb ik gemerkt dat de site van Esprit mij hiertoe altijd inspiratie heeft gegeven.

Ik besloot eerst een blik te werpen op de korte kleedjes. Bij mij zie ik korte kleedjes als kleedjes die tot op mijn knie komen of net eronder. Anders vind ik kleedjes al snel te kort en kruipen ze snel omhoog als je gewoon gaat zitten. Op zo’n mooie dag ben ik liever niet bezig met voortdurend te controleren hoe mijn kleedje zit.

Mijn oog werd onmiddellijk naar dit zalmroze exemplaar getrokken. Deze zalmroze kleur vind ik prachtig en alsook lijkt het door de lichte stof een prachtig zweverig effect te geven.

Chiffon Jurk Met Versierde Hals – 89.99 euro

Dit exemplaar is wat donkerder, maar de prachtige bloemen maken het geheel wat vrolijker en kleurrijker. Daarenboven hou ik enorm van hoe de stof gedrapeerd is rondom de buste. Ook dit kleedje is van een heerlijk lichte stof. Dit is perfect voor een erg zonnige trouw.

Lichte Chiffon Jurk Met Bloemenprint – 99.99 euro

Dit is een kleur voor de jurk waar ik zelf het meeste naar neig. Ik sta zelf net iets beter met blauw, en dit vind ik echt een prachtige kleur. Ook deze jurk is van een heerlijk licht chiffon en bovenaan is ook dit kleed prachtig gedrapeerd.

Feminiene Jurk Van Fijn Chiffon – 89.99 euro

Ooh, dit kleedje heeft deze zelfde blauwgrijze kleur. Ik vind alleen de top iets eleganter afgewerkt. Dit is zelfs iets beter voor een huwelijk vind ik.

One-Shoulder-Jurk Van Kant & Chiffon – 89.99 euro.

Daarnaast heb je ook de jurkjes die je onlosmakend met een huwelijk verbindt. Ik heb het dan over de mooie korte jurkjes, met een prachtige snit en even mooie snit. Het jurkje hierboven valt perfect in deze categorie. Er lijkt wat reliëf in te zitten, waardoor dit prachtige blauwe kleedje naar een hoger niveau wordt getild.

Jacquard Jurk Met Zwierige Jurk – 89.99 euro

Dit kleedje lijkt mij perfect als bruidsmeisje. Het kleed is prachtig vormgegeven en door de kleur pas je perfect mee in de suite. Heel erg mooi!

Kokerjurk Met Gebloemd Jacquarddessin – 99.99 euro

Tot slot kun je natuurlijk ook gaan voor een veelzijdig kleedje. Deze kun je perfect dragen op het huwelijk, maar daarna kan deze perfect dienst gaan doen als je LBD.

Glamoureuze Jurk Met Top Van Kant – 119.99 euro

Natuurlijk zijn er ook lange kleedjes waar mijn oog op viel.

Ik hou enorm van kleedjes in een lange blauwe stof. Het grote probleem voor mij leek dat er hier geen bandjes aan zaten. Dat is echter niet waar, want de bandjes zijn afneembaar. Daarom lijkt ook dit kleed mij perfect voor een huwelijk.

Chiffon Jurk Met Mooie Pailletjes – 119.99 euro

Ook dit kleed leek mij prachtig voor een huwelijk. Voor een huwelijk neig ik meestal naar een wat langer kleed, omdat ik dit eleganter vind ogen. Ik vind de top hier prachtig open gewerkt.

Jurk met kanten top en chiffon rok – 119.99 euro

Tot slot moest ik natuurlijk nog één lange jurk uitzoeken in de prachtige blauw-grijs-groene kleur die we hierboven reeds zagen. Het kleed hierboven is echt prachtig. Ook deze is heel mooi gedrapeerd op de top en de rok ziet er heerlijk luchtig en zwierig uit.

Maxi-jurk met geplisseerde taille – 99.99 euro

Dit zijn de kleedjes die voor mij een prachtige optie zijn. Op welk kleed zou jullie keuze vallen? Ik vind het moeilijk om te kiezen. Nu ga ik er alvast even goed over nadenken. Esprit is in ieder geval een prachtig merk en je vindt er altijd je gading, naar mijn gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge