Pantene Smart Pro-V Shampoo & Conditioner

Hoi hoi,

Terwijl ik ziek was, ontving ik een persbericht van Pantene. Zij hadden een nieuwe conditioner ontwikkeld, die het haar tot diep binnenin versterkt. Hierdoor zou je moeten kunnen genieten van gezond én lang haar.

Pantene Smart Pro-V

Pantene heeft iets nieuw ontwikkeld. Hiervoor hebben ze meer dan 1 miljoen uur in het labo doorgebracht en over de 22000 testen gedaan bij consumenten. Het resultaat is de Pantene Smart Pro-V Conditioner. Pantene belooft dat deze verschillende schadeniveaus kan detecteren en het haar tot op de laatste centimeter sterker maken.

Tegenwoordig is de vrouw niet gemakkelijk voor haar haar. Het wordt gekleurd, gekruld,… Daarenboven willende meeste vrouwen lang haar. Deze combinatie is meestal niet zo makkelijk te bereiken. Deze conditioner zou hiervoor de oplossing moeten bieden.

Deze smart Pro-V is verwerkt in hun collectie shampoo en conditioners.

Verpakking en ingrediënten

Ik mocht zelf van Pantene twee producten ontvangen. Naast de conditioner ontving ik ook een een shampoo. Deze producten komen beide uit de verzorging en bescherming lijn.

Beide producten zitten in een flacon, waarbij je de shampoo rechtop zet en de conditioner onderste boven. In de fles shampoo zit 270 ml. Deze shampoo heeft een aanbevolen verkoopprijs van 3,99 euro en kan aangekocht worden bij de meeste drogisten en supermarkten.

Klein detail is dat er SLeS in deze shampoo zit. Dat is iets om rekening mee te houden als je hoofdhuid hier niet zo goed tegen kan. Daarenboven zit ik dat er ook siliconen in zitten.

In de fles shampoo zit 230 ml. Deze shampoo heeft een aanbevolen verkoopprijs van 3,99 euro en kan aangekocht worden bij de meeste drogisten en supermarkten.

Ook in deze conditioner zit silicone. Ik zie echter geen SL(e)S in het product zitten.

Mijn ervaring

Ik deze set nu al een paar keer gebruikt. De eerste keer merkte ik onmiddellijk dat er wat volume in mijn haar kroop. Voor het wassen werd ik geïrriteerd omdat het zo sluik naar beneden hing, maar na het wassen was dit onmiddellijk opgeklaard. Daarenboven voelt mij haar heerlijk gevoed aan en ik heb het gevoel dat het langer vetvrij blijft. Ik vind het een erg goede set en ik ga deze met veel plezier opmaken.

Hadden jullie al gehoord van deze nieuwe wind door de Pantene producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge