Nail-art voor een huwelijksfeest

Hoi hoi,

Ik toonde jullie reeds hoe ik mijn haar zou doen voor het huwelijksfeest. Zelf ben ik echter veel handiger met nail-art en ik besloot uit te pakken. Voor een snelle, maar go to nail-art grijp ik graag naar stamping plates. Voor deze manicure maakte ik gebruik van een rond plaatje die ik op Born Pretty Store aankocht, namelijk BP-61. Ik had deze nog nooit gebruikt, want de blauwe folie hing er nog op :).

Als basis maak ik gebruik van een lakje van China Glaze. Deze kreeg de naam Seas the day. Dit is een fel rood-roze lakje.

Het is voor mij erg makkelijk om mijn stamping toebehoren bij elkaar te zoeken. Ze zitten in een doosje dat oorspronkelijk bedoeld was voor wattenstaafjes. Het doosje is echter zo’n perfecte fit, dat deze snel een ander doel gevonden heeft :).

In dit doosje zitten onder andere mijn gouden stamping nagellak, maar ook een liquid latex flesje. Deze zijn beide afkomstig van Born Pretty Store. De stamper en Scraper die ik gebruik zijn afkomstig van Caption.

Ik besloot om een detail aan te brengen op mijn ringvinger. Hier bracht ik een gouden hartje aan en binnenin stond de prachtige text love.

Ik was natuurlijk nog niet klaar. Ook mijn andere nagels aan geloven. Hiervoor koos ik een prachtig touwenpatroon met hartjes in. Deze manicure werkte ik af met twee laagjes topcoat, zodanig dat ik lang van deze look kon genieten. Ik ben alvast heel erg blij met het resultaat.

Wat vinden jullie er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge