Facechart – My Birthday Look

Hoi hoi,

Op 23 mei is het mijn verjaardag. Jippie! Natuurlijk wil ik er super zijn op mijn verjaardag. Daardoor ben ik nu al aan het nadenken over een mooie make-uplook. Vandaag wil ik graag de face chart delen die ik voor deze look gemaakt heb.  We beginnen deze look met de roze kleur uit mijn Yves Rocher kerstpalette Nude. Deze breng ik aan op het volledig ooglid. Ik heb geen foto van deze stap toegevoegd, omdat het niet zichtbaar was op de foto. Op het oog zie je dit echter wel goed.  Daarna neem ik de gouden kleur uit hetzelfde palette. Deze breng ik aan op het bewegende ooglid. Deze licht de ooglook alvast op.

Vervolgens heb ik een i-Divine palette van Sleek genomen, namelijk het Celestial palette.

Uit dit palette neem ik Meteoric en deze breng ik aan op de buitenste helft van het bewegende ooglid.

Dit zal alvast wat diepte creëren.

Ik ben echter nog niet klaar met dit palette. Met een kwast neem ik een beetje Solar en deze breng ik aan op het buitenste derde van het bewegende ooglid.

Tot slot neem ik Dark Matter, een zwarte kleur, uit hetzelfde palette. Deze zwarte kleur breng ik aan in de crease. Daarna blend ik al deze kleuren mooi in elkaar.

Een eyeliner kan natuurlijk niet ontbreken. Ik ga voor een wing en hiervoor gebruik ik de jumbo eyeliner pen uit de I love Punk collectie van Essence. Dit is een prachtige intens zwarte kleur waar je precies mee kunt werken.

Met deze stap zijn onze ogen ready to go. Natuurlijk moet ook de rest van het gelaat gedaan worden. Het zou een beetje vreemd zijn om met enkel opgemaakte ogen buiten te gaan. Wat ik hier niet genoteerd heb, is een vleugje mascara, maar dat breng ik natuurlijk ook aan.

Daarna neem ik mijn Bronzer van Rimmel. Deze is in de kleur Sun Bronze. Deze breng ik aan onder mijn wangen en rond mijn neus om wat te contouren.

Als blusher gebruik ik er eentje van Flormar. Ik nam hiervoor de Touch of Rose uit de terracotta blush on lijn.

Ook een highlighter kan niet gebruiken. Hiervoor gebruik ik mijn vertrouwde highlighter en deze is van Freedom Make-up. Dit is hun brighten pro glow highlighter.

Deze highlighter zorgt voor een prachtige, koele roze glans.

Tot slot wou ik een neutrale lipkleur. De ogen springen er al voldoende uit en ik wou deze al eer geven die ze verdienden. Daarom koos ik voor een mooie liquid lipstick. Dit is de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Istanbul. Ik vind deze look alvast erg goed gelukt.

Zijn jullie al benieuwd hoe deze er in real-life uit zal zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge