Signal White Now CC tandpasta

Hoi hoi,

Soms zit het leven van een blogger vol (leuke) verrassingen. Zo ook heel recent. Onverwacht moest ik naar het postpunt want er was een pakketje voor mij toegekomen. Het bleek dat ik een pakketje ontvangen had met hun nieuwe White Now Touch product. Hiervan komt heel binnenkort ook een review online. Er zacht echter ook een tandpasta in het pakket. Deze herkende ik echter niet, dus ik was er erg nieuwsgierig naar. Mijn favoriete tandpasta komt uit de White Now lijn van Signal en ik was benieuwd of deze ook mijn hartje zou kunnen bekoren.

Signal White Now CC tandpasta

Vreemd genoeg kan ik weinig specifieke informatie terug vinden over deze tandpasta. Net zoals alle tandpasta’s in deze lijn zal deze je tanden witter maken en doen ogen. Wat specifiek is dat deze je glazuur niet gaat beschadigen, hoewel deze witmakende ingrediënten bevat.

Verpakking en ingrediënten

De tandpasta zit in een tube van 75 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

Heeft deze mijn favoriet verslagen? Nee. Komt hij in de buurt? Een beetje. Net als mijn favoriet maakt hij mijn tanden goed proper en lijken ze witter. Ik hou echter iets meer van de frisse smaak die ik van de White Now Glossy Chic krijg. Kortom, deze werkt goed, maar ik verkies de Glossy Chic.

Waar is de Signal White Now CC tandpasta te koop en hoeveel kost deze?

Deze tandpasta’s zijn te koop bij de meeste supermarkten en drogisten. De tandpasta zal er ongeveer 5 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge