Sephora Granaatappel Gezichtsmasker

Hoi hoi,

Ik heb het geluk dat ik voor mij werk een dagje in Parijs mocht werken. Bijgevolg kon ik het niet laten een bezoekje aan de Sephora op mijn to do lijstje te zetten. In de Sephora kocht ik 5 verschillende gezichtsmaskers. Van deze maskers heb ik er al eentje gereviewed. Eentje zal geen review krijgen, omdat ik foto’s vergeten te maken was. Deze week wou ik echter weer een maskertje opdoen en ik besloot er eentje van Sephora te nemen. Deze keer koos ik voor het granaatappel gezichtsmasker. Deze zou je huid op moeten laten leven en er minder grauw en vermoeid laten uitzien.

Sephora Granaatappel Gezichtsmasker

Sephora heeft laatst een hele lijn gezichts/sheetmasks in zijn assortiment opgenomen. Hiervoor hebben ze hun inspiratie gezocht bij Aziatische beautyrituelen. Deze maskers bevatten rijken formules en ze beloven dat het sheet perfect aangepast zijn aan de huid. Slechts 15 minuten met één van deze maskers op volstaan voor een prachtige aanblik. Er zijn acht verschillende maskers, elk met hun eigen voordeel. Het granaatappelmasker zal vermoeidheidsignalen verminderen, de oogcontour laten herontwaken en het resultaat is een prachtige gloed vol energie.

Verpakking en ingrediënten

Het masker zit in een één-portie zakje. Hierin zit één sheetmask, gedrenkt in het product. In het masker zit vrij veel product, namelijk 22 gram.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Oryza Sative Extract, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tremella Fuciformis Extract, Parfum, Piroctone Olamine, Brassica Olearacea Italica Sprout Extract, Potassium Sorbate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Citric Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate

Dit masker zit tjokvol heerlijke ingrediënten. Hierdoor wou ik dit masker snel proberen. Wat ik echter wel jammer vind is dat er vrij veel parfum in het product lijkt te zitten. Het parfum staat reeds halverwege in de lijst.

Mijn ervaring

De geur! Wanneer je dit masker opent, ruik je onmiddellijk dat het product geparfumeerd is. Dat vind ik zelf ergens wel jammer. Hierdoor verwacht ik altijd dat het masker wat agressiever gaat aanvoelen op mijn huid.

Het sheetmask is goed gedrenkt in het ‘serum’. Er zit zoveel product op het masker, dat het af en toe zelfs naar beneden drupte bij het dragen. Hier word ik erg blij van, want dit wil zeggen dat ze niet bezuinigd hebben op het product.

Bij het aanbrengen van het masker krijg ik onmiddellijk een verfrissend gevoel. Hierdoor lijkt mijn huid alvast een beetje samen te trekken. Heerlijk. Dit koude gevoel houdt de gehele ‘draagtijd’ aan. Meestal is dit maar een initieel effect, maar bij dit masker merk ik hier niets van. Nadien ziet mijn huid er een beetje rood uit, maar het voelt ook heerlijk zacht en gevoed. Ook lijkt het allemaal iets strakker te ogen. Ik ben zelf erg tevreden over dit masker. Super!

Hoeveel kost dit masker?

Deze gezichtsmaskers zijn te koop bij Sephora. Per sheet mask moet je 3,95 euro betalen.

Welk type masker heeft jullie voorkeur?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge