Signal White Now Touch

euroHoi hoi,Het pakketje die ik van Signal ontving, bevatte natuurlijk ook hun nieuwe sterproduct. Vandaag ben ik klaar om iets meer over hun Signal White Now Touch systeem te vertellen. Ik moet bekennen dat ik nogal een grote Coca-Cola (zero) drinker ben. Hierdoor heb ik last van het feit dat mijn tanden niet erg wit zijn. Dat vind ik zo jammer en ik zou hier iets moeten aan doen, maar ik vind dat zo moeilijk. Zou dit product een uitkomst bieden voor feestjes?

Signal White Now Touch

Iedereen wil wel wittere tanden, maar niet iedereen heeft het geld en de tijd om zijn tanden witter te laten maken bij de tandarts. Signal wil ons hierbij helpen. Er zijn altijd van die dagen dat je er op je best wil uitzien. Omdat tanden hierbij belangrijk zijn, denk maar aan je lach, zijn witte tanden heel erg tof. Dit whitening pen heeft een serum die een direct witmakend effect heeft. Net zoals de tandpasta’s bevat deze Touch de Blue Light Technologie. Net zoals bij make-up zal blauw over een gelige kleur helderder ogen en dat is eigenlijk het systeem die hier in verwerkt zit.

Deze pen is ontworpen zodat deze makkelijk in de tas meegenomen kan worden. Zo kun je in noodgevallen altijd je tanden iets witter laten ogen.

Vaak zijn witmakers schadelijk voor je tanden. maar niet deze White Now Touch. Het product is wetenschappelijk getest en niet schadelijk voor het tandglazuur

Verpakking en ingrediënten

White Now Touch zit in een pennetje en op elke pen staat een houdbaarheidsdatum. Aan het uiteinde van de pen zit een klikker waarmee je het product omhoog kunt klikken. Aan de bovenkant zit een kwastje, zodat je precies kunt aanbrengen.

Je gebruikt de pen als volgt:

  1. Click: Verwijder het kapje en klik 3 tot 4 keer of tot het product op de borstelhaartjes verschijnt (bij een eerste gebruik)
  2. Touch: Bedek elke zichtbare tand afzonderlijk met een dun en egaal laagje
  3. Smile: Laat het serum 1 minuut drogen

Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate, C12-15 Alkyl Benzoate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Aroma, Mica, Propylene Carbonate, Synthetic Fluorphlogopite, Aqua, Benzoic Acid, Sucralose, Tin Oxide, Limonene, CL42051, CL77891

Mijn ervaringen

Wauw, ik moest wel even klikken vooraleer het product voor de eerste keer omhoog kwam. Denk dus niet direct dat het niet werkt, maar even doorzetten :).

Ik heb dit product bewust op één tand gebruikt, zodat ik het verschil kon waarnemen. Vooreerst zou ik zeggen: stel je verwachtingen in op een juist niveau. Verwacht geen superwitte tanden, want geen enkel product kan dat zo maar in één twee drie. Wat ik echter wel zag is dat mijn tand net dat ietsje helderder en witter oogt. Ik ben blij met dit product en ga dit zeker gebruiken voor feestjes. Het is belangrijk dat je het product echter wel even laat intrekken :).

Waar is de Signal White Now Touch te koop en hoeveel kost deze witmaker?

Deze whitening pen is te koop bij de meeste drogisten en supermarkten. Daar zal deze normaal 14.99 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge