Yves Rocher Bruistablet in Lavendel en Braambaas

Hoi hoi,

Een mens kan natuurlijk niet altijd een bad nemen met Lush als je zo vaak in bad gaat als ik. Moest ik dat wel doen, zou dit een heel kostelijk affaire was. Laatst was ik nog eens bij Yves Rocher en ik zag dat hun collectie bruistabletten vernieuwd was. Aangezien deze bruistabletten een erg aangenaam prijsje hebben, kon ik het niet laten er een aantal mee te nemen om te proberen. In parijs probeerde ik reeds de versie met olijfolie uit en hiervan gaat geen review verschijnen. Ik nam echter ook de versie met lavendel en braambes mee. Lezen jullie mee wat ik er van vond?

Yves Rocher Lavendel Braambes Bruistablet

De blokjes uit deze lijn moeten ervoor zorgen dat je heerlijk kunt ontspannen in bad en daarenboven kunt genieten van een heerlijke geur. De combinatie Lavendel en Braam moet zorgen voor een moment van uiterste weldaad.  Deze bruisblokjes zitten heel erg klein verpakt. De verpakking is niet veel groter dan het blokje zelf. Het blokje weegt 15 gram.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Monosodium Citrate, PEG-150, Maltodextrin, Talc, Silica, Parfum, Linalool, CL17200, CL42092

De eerste twee ingrediënten in deze lijst verwonderen mij totaal niet. De combinatie van deze twee ingrediënten en water zal er voor zorgen dat het blokje mooi opbruist in het water. Daarenboven ben ik blij dat parfum niet onmiddellijk volgt op deze twee ingrediënten. Moest dit wel zo zijn, is dit een nogal agressief product voor je huid. Dit is een lijstje waar ik alvast niet ontevreden van wordt.

Mijn ervaring

Ik vond het blokje erg mooi om aan te zien als ik het uit de verpakking haalde. Het had naar mijn gevoel een licht gemarmerd effect in combinatie met een paarse tint.

Dit blokje schuimt heel snel op bij gebruik. Het gevolg is een heerlijke geur. Ik probeerde in het verleden reeds bruisblokjes van Yves Rocher. Ik vond toen de geur niet sterk genoeg, maar naar mijn gevoel hebben ze iets aan hun formule gedaan. Dat kan ik ik alleen maar toejuichen. Daarenboven had ik na het bad geen last van trekkerige benen, maar daar heb ik zelf maar af en toe last van. Ik ben er niet zo gevoelig voor, maar ik denk dat het bij deze blokjes zeker goed meevalt.

Hoeveel kosten deze bruistabletten?

Deze blokjes zijn te vinden bij alle Yves Rocher filialen, maar ook op hun webshop. Daar betaal je slechts 1 euro per tabletje.

Hadden jullie deze bruisblokjes reeds zien liggen bij Yves Rocher?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge