Yves Rocher Botanical Scrub Apricot Powder

Hoi hoi,

Voor mijn verjaardag mocht ik van Yves Rocher een kadootje afhalen. Ik ontving één van hun scrubs. Ze noemen deze scrub zelf een plantaardige peeling met abrikoospoeder. Hiermee kun je je huidstructuur verfijnen en het resultaat is een gladde, zachte en gelijkmatige huid. Daarenboven is deze scrub erg mild voor de huid.

Verpakking en ingrediënten

Deze scrub/peeling zit in een handige knijptube. In het verleden heb ik dat nog gehad en toen waren de scrubdeeltjes aan de grote kant, waardoor dit ongemakkelijk was. Bij deze scrub heb ik hier echter geen problemen mee. Ik heb zelf een tube van 75 ml, maar een full-size bevat het dubbele, namelijk 150 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Glycerin, Prunus Armeniaca Seed Powder, Methylpropanediol, Alcohol, Laureth-10, Centaurea Cyanus Flower Water, Agave Tequilana Leaf Extract, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Parfum, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Edta, Limonene, Sigesbeckia Orientalis Extract, Acacia Senegal Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Mijn ervaring

Ik werd erg aangenaam verrast door deze peeling. De scrub van abrikozenpitten is erg fijn gemalen en dat vind ik erg aangenaam. Hierdoor is de scrub niet zo grof, waardoor deze liever is voor de huid. Wel heb ik het gevoel dat de scrubdeeltjes harder zijn dan wanneer er suiker gebruikt wordt. Hierdoor heb ik het gevoel dat deze effectiever werkt dan bijvoorbeeld een grovere suikerscrub.

Daarenboven is de geur van deze scrub ook een streling voor de neus. Het is een heerlijk zoete abrikozengeur. Daar moet je natuurlijk wel voor zijn, maar ik vind het zelf zeer ontspannend. Nadien kan ik genieten van zachte, heerlijk verzorgde en niet trekkende huid. Voor mij is dit echt een aanradertje.

Waar is deze plantaardige peeling te koop en hoeveel kost ze?

Deze peeling kun je aankopen bij Yves Rocher, zowel in hun fysieke winkels als op hun webshop. Een tube van deze scrub kost er 9.50 euro. Hier kun je echter wel vaak korting op krijgen, dus even rekening mee houden!

Gebruiken jullie liefst een grove scrub of een fijnere scrub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge