Lush Which Came First? Bath Bomb

Hoi hoi,

Wat doe je als je alleen in Parijs de avond doorbrengt in een prachtig hotel omdat je er moet zijn voor je werk? Een mooi hotel betekent meestal ook een mooie badkamer. Een me-time relax avondje leek mij een heerlijk idee. Ik kon natuurlijk daar naar een van de vele schoonheidscentra gaan, maar besloot dit niet te doen. Ik voelde mij niet zeker genoeg dat ik mijn wensen zou kunnen laten blijken in het Frans. Parisiennes link ik zelf altijd met prachtige, goed verzorgde vrouwen, dus het verwonderde mij niet dat ik veel schoonheidsinstituten zag. Toch besloot ik zelf mijn me-time momentje te organiseren en dat betekende op naar de dichtsbijzijnde Lush. Daar verkochten ze nog enkele producten uit de Paascollectie. Mijn oog viel op de Which came first? Bath bomb.

Which came first bath bomb

Breek het ei open om te zien wat er in zit. Je kunt met de Which Came First? drie heerlijke baden maken! Wil je echter voor luxe gaan, dan kun je hem in één keer opbruisen. De bath bomb is daarenboven vegan.

Verpakking en ingrediënten

Net zoals de meeste bath bombs van Lush heeft ook deze geen vaste verpakking. Je neemt de bath bomb mee in een papieren zakje die je daar vindt tussen de bruisballen in.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Perfume, Grapefruit Oil, Sicilian Lemon Oil, Vanilla Absolute, Water, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Colour 47005, Colour 14700, Colour 17200, Colour 45410, Orange Pip

Mijn ervaring

Ik heb deze bal zelf doorgesneden. Dat ging niet zo makkelijk. Ik had gehoopt dat de bal in twee ging splijten, maar dat was jammer genoeg niet zo. De buitenkant splitste in drie grote stukken. Voordeel was dat ik hierdoor wel vier baden met deze bruisbal kon doen.

Deze bruisbal kleurt het water intens en heeft een heerlijke geur. Daarenboven word ik heerlijk rustig van dit product. Ik vind deze erg leuk en nadien heb ik ook geen last van trekkerige benen. En voor vier baden valt deze prijs toch weer erg goed mee :).

Waar is de Which Came First? te koop en hoeveel kost hij?

Deze bath bomb is gedurende de paasperiode te koop bij de Lush winkels. Volgend jaar komt hij volgend jaar waarschijnlijk ook onder één of andere vorm terug bij Lush. Deze bruisbal kost ongeveer 10 euro, maar je kunt er natuurlijk 3 baden mee nemen. In verhouding is hij bijgevolg iets goedkoper dan andere bruisballen van Lush.

Wat vinden jullie van het creative idee achter de Which Came First van Lush?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge