Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Hoi hoi,

Zoals julllie onderhand waarschijnlijk wel al weten is Beauty Kitchen op korte tijd één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken geworden. Laatst was ik nog eens bij Holland & Barrett in Antwerpen en dat wil vaak maar één iets zeggen. In Holland & Barrett koop ik meestal enkel producten van enerzijds Beauty Kitchen en anderzijds heerlijke chai theeën van Yogi Tea. Dus toen ik er laatst was, kon ik het niet laten nog eens de producten van Beauty Kitchen te checken. Mijn oog viel er op hun 60 Second Manicure. Ik was hier wel nieuwsgierig naar geworden en ik besloot een potje mee te nemen om het uit te proberen.

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Deze 60 second manicure is eigenlijk een scrub speciaal gecreëerd voor je handen, nagels en nagelriemen. Beauty Kitchen belooft dat je met deze 60 Second Manicure uit de Inspire Me lijn je handen, nagels en nagelriemen in slechts 1 minuut te kunnen hydrateren, reinignen en tonifiëren. Beauty Kitchen zegt deze om natte handen te gebruiken en goed te wrijven over de huid, vooral op de drogere plaatsen. Deze kun je wekelijks gebruiken of vaker, als je echt last hebt van droge (plekjes op je) handen.

Verpakking en ingrediënten

Ik vind de visie van Beauty Kitchen naar verpakkingen toe echt super en dan vooral voor dit soort producten. De scrub zit in een glazen weck-pot. Nadat het product op is, kun je deze bijgevolg nog verder gebruiken in de keuken. Ik hoop dat een hervulbare verpakking ook nog in de toekomst ligt, maar ik weet dat de eigenares er mee bezig is. In de pot zit 100 gram en deze is een half jaartje houdbaar.

Sucrose (Soft Brown Sugar), vitis vinifera (Grapeseed Oil), helianthus annuus (Sunflower Oil), ricinus communis (Castor Oil), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), sesamum indicum (Sesame Oil), olea europaea (Extra Virgin Olive Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), urtica dioica (Nettle), citrus aurantium dulcis (*Orange Sweet), litsea cubeba (*Litsea Maychange), cymbopogon flexuosus (*Lemongrass), mentha spicata (*Spearmint), ocimum basilicum (*Basil), citrus paradisi (*Grapefruit), foeniculum vulgare dulce (*Sweet Fennel), citrus reticulata (*Mandarin Red), mentha piperita (*Peppermint), limonene, linalool, citral, citronellol, eugenol, geraniol *Natural pure essential oils

Ik word alvast niet ontevreden van deze ingrediëntenlijst.

Mijn ervaring

Deze scrub ruikt heerlijk citrusachtig en bevat een grovere suikerkorrel als scrubdeeltje. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat deze zijn werk heel goed zijn werk doet. Er wordt aangebraden om een ruime hoeveelheid te gebruiken, maar ik gebruik zelf iets minder denk ik. Ik gebruik ongeveer een grote pinda als volume. Deze breng ik aan aan de binnenkant van mijn handen. Daarna wrijf ik mijn nagels/nagelriemen hierop… Daarna probeer ik nog een minuutje te scrubben langs alle zijden van mijn handen. Voor mij werkt dit erg handig. Het resultaat zijn super zachte en verzorgde handen.  Daarenboven blijft de Inspire Me geur ook nog een tijdje hangen op mijn handen. Ik ben echt dol op deze scrub. Voor mij is dit een echte aanrader :).

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze Inspire Me 60 Second Manicure?

Beauty Kitchen is te koop bij Holland Barrett. Er is een uitgebreide collectie beschikbaar in de winkels, maar ik heb de indruk dat er zelfs nog meer producten beschikbaar zijn op de webshop. Ik weet dat ik daar zeker ook nog eens ga moeten neuzen. De Inspire Me 60 Second Manicure kost er 12.99 euro. Hou er echter rekening mee dat er bij Holland & Barrett ook vaak kortingen zijn.

Gebruiken jullie een scrub speciaal voor jullie handen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge