Nivea Creme Care Waterproof Oogmake-up Remover

Hoi hoi,

Soms hou ik echt van het Kruidvat. Het onderhouden van een beautyblog kan soms erg duur uitvallen als je niet slim te werk gaat. Als je echter op zoek bent naar koopjes kunnen 100% terugbetaald acties echt een hulp zijn bij het onderhouden van een blog. Dit soort acties vind je vaak bij Kruidvat. Bij dit soort acties koop je het product en stuur je een bon en een rekening op naar een adres. Zij storten dan het aankoopbedrag terug. Uiteindelijk betaal je dan enkel de waarde van je postzegel voor het versturen voor het product. Laatst waren er weer een aantal van deze actie bij Kruidvat en dat onder andere voor deze nieuwe oogmake-up remover van Nivea. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaringen met deze remover?

Nivea Creme Care Waterproof Oogmake-up Remover

Nivea belooft met deze remover de meest verzorgende reiniging voor de zachte huid. Zoals we wel weten is de huid rond de ogen extra gevoelig en teer. Daarom kan wat extra verzorging daar geen kwaad. Naast dat deze gewone make-up verwijderd, zou deze ook waterproof make-up moeten kunnen verwijderen.

Verpakking en ingrediënten

De Nive Creme Care Waterproof Oogmake-up remover zit een fles van 125 ml. Om het product er uit te krijgen moet je natuurlijk op de fles knijpen. Eenmaal geopend kan je deze remover nog een jaartje houden.

Aqua, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum Liquidum, Charmomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Glycine Soja Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceteth-20, Steareth-20, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Methylparaben, Cetrimonium Chloride

Mijn ervaring

Ik ben altijd erg sceptisch bij dit soort producten. Meestal gaan een zacht product voor de huid en het weghalen van mijn mascara niet goed samen. Ik moet echter mijn woorden inslikken. Het aanbrengen van de crème voelt heerlijk zacht aan de ogen. Daarenboven haalt hij zonder problemen mijn mascara weg. Ik moest echter wel lichtjes een beetje wrijven, waarvan ik weet dat sommigen dat niet graag hebben. Nadien was mijn make-up er helemaal af en mijn huid voelde heerlijk zacht. Wel had ik even last van zo’n bekend ‘vettig’ laagje over mijn ogen. Dit trok echter supersnel weg, waardoor het mij niet stoorde. Ik ben verrassend tevreden over deze oogmake-up remover.

Waar is de Nivea Creme Care te koop en hoeveel kost deze oogmake-upremover?

Deze Nivea Creme Care is te koop bij de meeste drogisten en supermarkten. Voor deze Creme Care betaalde ik zelf 3.49 euro bij het Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge