Yves Rocher Amandel Oranjebloesem Relaxerend Bruistablet

Hoi hoi,

Deze week testte ik weer een bruistablet van Yves Rocher voor jullie. De geur die ik deze keer koos is Amandel-Oranjebloesem.

Deze bruistabletjes hebben een groot effect in een klein pakje. Het bruistablet weegt 15 gram en zal stilletjes opbruisen in bad.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Monosodium Citrate, PEG-150, Maltodextrin, Talc, Parfum, Silica, Limonene, Linalool, Citronellol, CL19140, CL172000, CL42000

Niet veel ingrediënten en zoals jullie weten word ik hier heel blij van. Dat wil zeggen dat ze weinig gebruik maken van vulingrediënten en gewoon de kern bij elkaar zoeken.

Toen ik dit blokje uit de verpakking haalde, was het eerste wat ik rook de amandel. Direct erna rook ik de oranjebloesem, maar dat we was eerder als een nagedachte. Je moet dus echt houden van amandelgeur als je van deze bruistabletten gebruik wil maken.

Het blokje voelt licht en fragiel aan. Meestal probeer ik deze niet te lang in mijn handen te houden. Wie weet brokkelt het wel af? Nu heb ik hier echter tot nu toe nog geen last van gehad.

Na het in het bad vallen, begint het tablet onmiddellijk te bruisen en door het badwater te zweven. Dit zweven laat een prachtig en mooi groen bubbelspoor achter. Ik vind dit erg ontspannend om naar te kijken.

Na een aantal minuutjes is het blokje volledig opgebruist. De geur vult de badkamer bij ons volledig. Wij hebben een gemiddelde badkamer van grootte, dus dat zegt wel iets. Na het bad heb ik ook geen last van jeukende benen, en dat is de eerste plek waar ik droogte voel. Gelukkig heb ik daar niet zo snel last van.

Deze bruistabletten kun je in verschillende geuren aankopen bij de Yves Rocher. De blokjes zijn zowel te vinden in hun fysieke winkels als in de webshop. Voor één zo’n blokje betaal je slechts 1 euro. Een stuk goedkoper dan een bruisbal van Lush dus. Leuk om af te wisselen tussen deze merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge