Sephora Avocado Facmask

Hoi hoi,

Deze maand reviewde ik reeds het granaatappel gezichtsmasker voor jullie. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een andere versie van dit gezichtsmasker. Sephora heeft er namelijk ook eentje met avocado in hun collectie opgenomen.

Sephora Avocado Gezichtsmasker

Dit masker is een sheet mask. Het sheet is gemaakt uit natuurlijke lyocel vezels. Daarenboven heeft elke versie zijn eigen voordelen voor huidverzorging. Het avocado masker ondersteunt een gezonde huid terwijl deze gevoed wordt. Sephora belooft met dit masker een intense voeding en gevoelige zones worden extra ondersteund.

Verpakking en ingrediënten

In het zakje zit een masker met 22 gram product.

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Oryza Sativa (Rice) Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Piroctone Olamine, Fragrance, Maltodextrin, Polyquaternium-51, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Sprout Extract, Linalool, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Limonene, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Mijn ervaring

Wat je onmiddellijk merkt bij het aanbrengen is een heerlijke frisheid. Daarenboven ruikt het masker erg lekker. Waar ik bij dit masker echter enorm moet mee opletten bij het aanbrengen is het dubbel slaan van het masker. Als het masker dubbel slaat op zichzelf is het erg moeilijk om deze weer snel te ontplooien.

Het masker is heerlijk voedend en nadien ziet mijn huid er goed verzorgd en glad uit. Ik ben erg tevreden en blij met dit masker.

Hoeveel kost dit avocado gezichtsmasker?

Dit avocado gezichtsmasker kun je in Sephora (kan ook in de webshop) aankopen voor 3,95 euro. Dit is niet super duur, maar in mijn ogen ook niet goedkoop. Zie het even als een verwenmomentje. Sommige mensen gaan voor een Starbucks latte, maar je kunt echter ook gezonder gaan voor je lichaam en dit maskertje aanschaffen. Aan jullie de keuze :).

Zouden jullie een Starbucks koffie kiezen of voor een gezichtsmasker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge