Holister California Wave For Men Eau de Toilette

Hoi hoi,

Ik vind het altijd zo leuk dat als je een aankoop doet bij de parfumerie dat ze vaak enkele staaltje in het zakje droppen. Heel vaak zijn dit parfumstaaltjes. Deze vind ik zelf super handig om mee te nemen in de handtas. Ik heb zelf een geschenkdoos van Lush vol met parfumstaatjes. Als ik dan een leeg staaltje in mijn handtas heb, vervang ik deze met eentje uit de doos. Laatst viel mijn oog op een staaltje van Hollister in deze doos. Dit is een mannengeur, maar dat hield mij natuurlijk niet tegen om de geur voor jullie uit te proberen. De geur waar ik vandaag iets meer over wil vertellen is de Hollister California Wave eau de toilette for Him.

Hollister heeft deze geur ontwikkeld voor de man die een ‘cool’ en ‘relaxed’ leventje leidt. Hij gaat liefst surfen of rijden op de promenadeweg. Het is een parfum vol zelfvertrouwen en pit, gemixt met het frisse van de levensstijl van deze mannen.

  • Topnoten: Bamboebladeren, Knapperige Yuzu, Verse Grapefruit
  • Hartnoten: Cipressenhout, Lavendel, Neroli
  • Basisnoten: Tonkaboon uit het regenwoud, Muskus, Zilt Drijfhout

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een staaltje ontvangen van 2 ml. De geur is echter te verkrijgen in 3 formaten, namelijk 30 ml, 50 ml en 100 ml. Deze geur is 3 jaartjes houdbaar.

SD Alcholol 40-B (Alcohol Denat), Water, Fragrance, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Methyl 2-Octynoate, CL42090, CL17200, CL19140

Mijn ervaring

Dit is voor mij een echt mannelijke geur. Normaal durf ik echt een mannelijke geur dragen, maar deze is voor mij net iets te kruidig. Er zit inderdaad iets fris in, maar ergens hou ik er zelf als vrouw minder van. Wanneer een man deze geur echter draagt, is het voor mij een erg sexy geur. Daarenboven is hij erg aanwezig & blijft hij erg lang zitten. De aanwezigheid is iets waar je rekening mee moet houden. In mijn ogen is één spraytje al genoeg. Hierdoor is het natuurlijk een erg zuinige geur.

Waar is deze Hollister geur te koop en hoeveel moet je ervoor op de kassa leggen?

Hollister wave is onder andere te koop bij ICI Paris XL. De geur kun je zowel in de fysieke winkels aankopen als natuurlijk in de webshop.

  •    30 ml – 24.90 euro
  •    50 ml – 34.90 euro
  • 100 ml – 44.90 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge