Hedgren Handtas en Portefeuile in Kami Print

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen worden wij als bloggers soms heerlijk verwend. De laatste persdagen mocht ik voor het eerst genieten van de nieuwigheden van Hedgren. Hedgren is voor mij een merk dat ik al lang ken, maar eerder link aan mijn moeder. Zij was altijd dol op Hedgren omdat deze tassen functioneel en stevig zijn. Hedgren wil zich echter ook richten op de jongere vrouwen en heeft zijn collectie een verjongingskuur gegeven. Zo werken ze met elegantere modellen en funky patroontjes.

Na mijn bezoek aan het persbureau kreeg ik ook wat mooie producten van Hedgren mee. Ik ontving een prachtige handtas en een funky portefeulle in een oranje-gele print. Ik vind deze perfect voor de zonnige dagen en nam deze handtas dan ook enkele weken geleden in gebruik. Jippie!

De handtas is klein maar fijn. Hij is erg handig door allerlei kleine, verborgen compartimentjes.  

Daarenboven zit er achteraan in de tas een tablet vak verstopt. Hierin steek ik dan ook mijn ereader. Dat vind ik erg handig, want hij is beschermd en daarenboven vind ik hem hierdoor altijd makkelijk terug.

In het voorvak is ook een verrassing te vinden. Naast veel handige vakje is hierin ook een uitneembaar tasje te vinden. Ik vind het handig om hierin persoonlijke papier te verzamelen.

Deze handtas is te koop op hun webshop en je krijgt er nu zelfs 35% korting op. Normaal kostte deze tas 75 euro, maar nu betaal je er slechts 48.75 euro voor.

Zoals ik reeds zijn gebruik ik deze tas nu reeds enkele weken. Ondertussen ontdekte ik één klein nadeeltje aan deze tas, maar dat vind ik normaal. Doordat deze tas licht van kleur is, zal de kant die zich aan de kant van je lichaam wat vuil worden, doordat deze tegen je kleren schuift. Met heb even te weken los je dit normaal vanzelf op.

Naast een handtas kreeg ik ook een portefeuille uit deze collectie.

Ook deze is erg handig gemaakt. Vooraan is een minivakje verborgen in de flap die je kunt openen.  Eenmaal geopend vind je veel plaats om kaarten in op te bergen en een groot vak voor je briefgeld. Ook is er een hoesje om je identiteitskaart op te bergen.

Aan de achterzijde is er nog een zakje met een rits, maar ook een groter vak. Ook hierin kun je enkele kaarten kwijt, maar ook munten en eventueel rekeningtjes. Alles waar je i.v.m. geld maar aan kunt denken.

Normaal kost deze portefeuille 39 euro maar met de korting van 35% kost deze nu 25.35 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met Hedgren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge