Dove Go Fresh Compressed Cucumber & Green Tea Anti-transpirant met moisturising cream

Hoi hoi,

Op mijn verjaardag werd ik door Dove uitgenodigd voor een event. Op dit event stelden ze geen nieuwe producten voor, MAAR de formule van deodoranten werd verbeterd. Aan hun anti-transpiranten werd vanaf nu een verzorgende crème toegevoegd. Hierdoor kun je naast geurtjes tegen gaan, ook onmiddellijk de huid van je oksels verzorgen. Ik ontving zelf enkele deo’s met hun nieuwe formule om uit te proberen, waaronder deze compressed anti-transpirant met de geur van komkommer en groene thee.

Verpakking en ingrediënten

Net zoals alle compressed anti-transpiranten (voor vrouwen) zit dit product in een metalen spuitflacon van 75 ml.

Butane, Isobutane, Propane, Aluminium Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, CL12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, PEG-4, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Metylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene

Mijn ervaring

Ik eet zelf nooit komkommer en het is ook een groente waar ik om eerlijk te zijn niet echt van onder de indruk ben. Bijgevolg dacht ik dat deze geur mij ook niet echt zou betoveren. De geur is echter ontzettend aangenaam, zeker in combinatie met de groene thee. Het resultaat is een lichte en frisse geur.

Daarenboven werkt deze anti-transpirant zoals ik van Dove gewoon ben. Hij voelt droog aan bij het aanbrengen en ik heb geen last van een wit poeder. Je moet hiervoor echter wel ver genoeg van je oksels spuiten! Daarenboven ben ik de gehele dag goed beschermd tegen geurtjes.

Bij dit product moeten echter vooral kijken wat het effect is op de huid. Dat is de vernieuwing waar ze zich op beroepen. Mijn huid voelt bij dit product heerlijk zacht en verzorgd. Ik vond zelf dat deze een beetje anders voelde bij het aanbrengen, wat zachter of zo. Ik weet niet of dit een placebo is, maar dit is waar ik het ervaar.

Dove is te koop bij de meeste supermarkten en drogisten. Eén flesje Go Fresh compressed deo kost ongeveer 3.90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge