Kruidvat Spa Secrets Magic Of Brazil Body Mist

Hoi hoi,

Sinds kort organiseert een van mijn favoriete persbureaus een tweetal keer per jaar een ‘beauty day’. Op deze dagen pakken ze uit met alle nieuwigheden van de beauty merken die ze onder hun hoede hebben. Zo hebben ze ook Kruidvat onder hun klanten en speciaal voor de zomer breidt Kruidvat hun Spa Secrets lijn uit. Zo zal er van elke geur een body mist beschikbaar zijn. Deze uitbreiding is echter tijdelijk voor deze zomer, dus als je van deze bodymists wil genieten, is snel zijn de boodschap.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Body Mist

De Spa Secrets collectie bestaat uit drie geurlijnen. Laatst zag ik dat één van de oorspronkelijke geuren, namelijk de traditions of Japan, is vervangen door de heerlijk zoete geur van Magic of Brazil. Ik vind dit heerlijk, want ik hou van de Magic van Brazil geur, maar ik vraag mij af of dit een goede zet is. Nu is er niet echt meer een uniseks geur beschikbaar denk ik… Van elk van deze lijn is in juli en augustus een body mist toegevoegd.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van de body mist doet mij een beetje denken aan hun flesjes voor hun body oil. Het is een plastieken flacon, die net is smaller is, met een pompje. In het flesje zit 150 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Alcohol denat, Aqua, Parfum, Glycerin, Ethylhexyl, Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylphenyl Methylpropional, Limonene

Mijn ervaringen

Ik vind de geur van deze body mist verrassend sterk. Normaal verwacht ik van body mists een waterige geur, maar deze bodymist bevat de geur in perfecte sterkte. Deze geur blijft daarenboven ook vrij lang hangen. Na een uurtje of drie , vier vind ik het tijd om even bij te spuiten.

En weet je wat ik nog het leukste vind aan deze bodymist? Ze kosten echt niks. Bij kruidvat betaal je slecht 3.99 euro voor een vrij groot flesje van 150 ml. Dat is geen geld toch? Het is echt een toppertje voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge