Polaar La Véritable Crème de Laponie

Hoi hoi,

Wauw, het lijkt al zo lang geleden en dat is het ook, maar in december vorig jaar was ik uitgenodigd voor een Birchbox event. Daar kreeg ik de Birchbox van December mee naar huis. Hierin zaten een boel leuke producten, waarvan ik jullie nog niets heb laten zien. Vandaag begin ik met het eerste product, namelijk een handcrème. Dit is de Polaar La véritable crème de Laponie.

Deze handcrème is een intens voedend crème die effectief te werk gaat. Het maakt de huid zacht en zal ze in de winter tegen de koude beschermen, maar ze zal de huid ook tegen uitdroging beschermen.

Verpakking en ingrediënten

De handcrème die ik ontving zit in een plastieken tube met metaal look. Ik ontving zelf een luxe-sample van 25 ml, maar een full-size bevat 75ml. Deze handcrème is een jaartje houdbaar.

aqua (water), glycerin, butyrospermum parkii (shea) butter, cera alba (beeswax), cetearyl alcohol, cyclopentasiloxane, ceteareth-20, caprylic/capric triglyceride, rubus arcticus fruit extract, rubus chamaemorus fruit extract, vaccinium vitis-idaea fruit extract, stearic acid, parfum (fragrance), palmitic acid, carbomer, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, diphenyl dimethicone, hydrolyzed algin, triethanolamine, sodium benzoate, phenoxyethanol, citronellol, eugenol, geraniol, linalool

Mijn ervaringen

De crème is vrij dik als hij uit de tube komt. Hierdoor vreesde ik dat hij niet snel zou intrekken. Niets is minder waar. De crème trekt erg snel in, maar laat wel even een licht vettig laagje achter op de handen. Na een vijftal minuutjes trekt dit bij mij ook weg.

Nadien voelen mijn handen heerlijk zacht en gevoed. Daarenboven is de geur van deze crème ook erg aangenaam. Het is een erg lichte, ietwat kruidige geur.

Polaar is te koop in de webshop van Birchbox. Daar kost een full-size van deze handcrème 16.90 euro.

Hebben jullie al eerdere ervaringen met het voor mij wat onbekende merk Polaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge