LOC Ultra Gloss Lipp Pencil in Punch Line

Hoi hoi,

Een ander product uit de december Birchbox is natuurlijk een make-up product. Make-up kan niet ontbreken tijdens de feestdagen. Nu is dit potlood echter ook erg geschikt voor tijdens deze zomer.

LOC Ultra Gloss Lip Pencil

Dit potlood is de perfecte mix van een lippotlood en een lipgloss. Het resultaat is een prachtige kleur met een bijna holografisch effect op de lippen. Deze potloden komen normaal in een set van 4. Ergens vind ik dit wel jammer dat je deze niet apart kunt aankopen. Stel nu dat je dit potlood in je box krijgt, dan ben je verplicht om de set de kopen voor de andere kleuren. Hallo, dubbel product?!? Ik zou ook de mogelijkheid bieden deze apart aan te kopen.

Verpakking en ingrediënten

Dit product zit in een handig klein potlood met een plastiek/houten huls. Het potlood moet geslepen worden voor een scherpe punt. Het product komt echter in een klein gewicht van 2,5 gram en deze is twee jaar houdbaar.

Bis-Behenyl/Isotearyl/phytosteryl Dimer Dilioleryl/Dimer dilinoleate, Isocettyl Stearate, Diisotearyl Malate, Polybutene, Synthetic Wax, Silica, Synthetic Beeswax, Glycery Caprylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-Butyl, hyrdroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Tin oxide

Mijn ervaringen

Toen ik dit lipgloss potlood op mijn hand swatchte, was ik wat teleurgesteld. Ik had een wat intensere kleur verwacht, maar de glans was onmiddellijk erg mooi en duidelijk in de swatch. Tijd om dit product op de lippen uit te proberen.

De kleur is op de lippen echter veel intenser dan verwacht. Het is een mooie framboosroze kleur met een mooie glans. Voor alle duidelijkheid, ik zou deze glans zelf echter niet holografisch noemen. Het is een mooi glansje, maar daar stop het ook.

Dit lipgloss potlood is, zoals ik hierboven reeds zei, alleen te koop in een set. Deze set kost op de webshop van Birchbox 12.50 euro of ongeveer 3,13 euro per potlood.

Hebben jullie al ervaring met deze lipgloss potloden? Ik vind het zelf wel een interessant concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge