Beauty Kitchen Create Your Own Rose Petal Body Polish

Hoi hoi,

Woehoe, ik deed laatst zo’n leuke ontdekking. In Antwerpen loop ik vaak binnen bij de Holland & Barrett om te kijken of ze nieuwe Beauty Kitchen producten hebben, of als ik nieuwe Yogi Tea Chai’s nodig hadden. Ik had echter al een hele tijd geen bezoek meer gebracht aan de Nieuwstraat in Brussel. Ineens zag ik dat ze daar nu ook een Holland en Barrett hadden. Super, kon ik nu ook mijn Chai Latte op het werk gaan maken. Maar daar stopten de aangename verrassingen niet. In de Nieuwstraat in Brussel kun je bij de Holland & Barrett iets uniek ervaren. Je kunt er je eigen scrub van Beauty Kitchen creëren.

Beauty Kitchen Create Your Own Rose Petal Body Polish

De create your own body polishes zijn beschikbaar in drie ‘basissen’. Ik koos zelf de basis met rozenblaadjes. Er zijn echter ook nog een zeewier en een sinaasappelbasis beschikbaar. Daarna kun je je scrubingrediënt kiezen. Opnieuw kun je uit drie versies kiezen, namelijk suiker, epsom zout en himalaya zout. Tot slot kun je nog één van de zes oliën toevoegen aan het product.

Zelf ging ik voor en basis van rozenblaadjes en himalayazout, afgetopt met de spoil me olie.

Verpakking en Ingrediënten

Deze body srub is opnieuw te vinden in een weck pot. Deze bevat 200 gram en deze is een half jaartje houdbaar.

Ik ga hier de ingrediënten niet posten, omdat de samenstelling natuurlijk afhankelijk is van de keuzes die jullie maken bij Holland & Barrett. Je kunt er echter van uit gaan dat de producten 100% natuurlijk zijn, want dat is waar Beauty Kitchen voor staat.

Mijn ervaringen

Ik denk dat ik hier zelf iets meer van verwacht had. De body polish scrub heel erg goed, maar ik had gehoopt dat er iets meer olie in de scrub was toegevoegd. Nu kun je de best de pot op zijn kop bewaren, zodat de olie naar beneden zakt. Eenmaal je dit weet, is dit een heerlijke scrub, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Daarenboven vind ik het gevoel van de blaadjes op je huid erg leuk. Ik vind het een erg aangename scrub, op voorwaarde dat ik deze op zijn kop bewaar.

Deze Create Your Own Body Polish kun je enkel ervaren bij de Holland & Barrett in de Nieuwstraat in Brussel. Voor de Nederlanders onder ons dacht ik gelezen te hebben dat dit ook kon in Rotterdam. Eén potje zelfgemaakt scrub kost er 14,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge