Marelle BB Cream Golden Glow

Hoi hoi,

In de Birchbox van December zat nog een tweede make-upproduct verborgen. Ik ontving een BB crème van een voor mij onbekend merk, namelijk Marcelle.

Marcelle

Marcelle ontstond in 1933 en de oprichter is Phil Blazer. Hij had het idee om een collectie producten te ontwikkelen die hypoallergeen en zonder parfum zijn. Sindsdien heeft het (Canadese) merk een volledig gamma met huidverzorging en cosmetica op de merk gebracht. Hierbij houden ze specifiek rekening met de gevoelige en intolerante huid.

Marcelle BB Crème Eclat d’Or

Met deze BB-crème beloven ze een mulfifunctionele crème die de huid zal omhullen met een prachtige glow door zijn gouden pigmenten. Daarenboven zal deze crème de huid hydrateren, celregeneratie bevorderen, mat maken, kalmeren en poriën kleiner doen ogen. Dit alles wordt verkregen met een hypoallergene formule zonder parfum om de huid te respecteren, zodat zelfs de meest gevoelige huid deze kunnen verdragen. Het product is te verkrigjen in een universele tint, die zich aanpast. Hmm, ik ben benieuwd hoe dit zal werken.

Verpakking en ingrediënten

De BB-crème zit een handige knijptube. Zelf heb ik een luxe-sample ontvangen van 10ml, maar een full-size bevat 45 ml.

Aqua, Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone Crosspolymer, Cyclohexasiloxane, Isopropyl Myristate, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl -4 isostearate, Hexyl Laurate, Xylitylglucoside, Silica, Sodium Chloride, Isododecane, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Dimethicone, Crosspolymer, Anhydroxylitol, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Triethyoxycaprylylsilane, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juic, Camellia Oleifera Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower/Leaf Extract, Disteardimonium Carbonate, Trihydroxystearin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides

Mijn ervaringen

Toen ik deze BB-crème voor het eerst gebruikte was ik erg verwonderd. Voor een merk die beweert parfumvrij te zijn, komt er toch wel een erg sterke geur van het product. Daarenboven vind ik de crème bij het aanbrengen jammer genoeg vrij stroef aanvullen. Ik heb echt het gevoel dat ik moet werken bij het aanbrengen van deze crème. Het pluspunt dat hier echter tegenover staat is dat je weinig van het product nodig hebt én dat het je huid hel erg mooi egaliseert.  Ook lijken mijn poriën net ietsje minder groot als ik deze crème gebruik.

Waar is deze BB-crème te koop en hoeveel kost een tubetje van deze crème?

Deze ‘unieke’ BB-crème is te koop op de webshop van Birchbox. Daar kost één tubetje van deze crème 31 euro. Dat vind ik persoonlijk wat aan de dure zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge