Human + Kind In-Shower Body Moisturiser

Hoi hoi,

In één van mijn Birchboxes vond ik deze luxe-sample van Human+Kind. Het is een in-shower body moisturiser. Hier was ik enorm nieuwsgierig naar en jullie waarschijnlijk ook. Daarom wil ik vandaag graag mijn ervaringen delen met deze bodylotion voor in de douche.

Human+Kind

Het idee achter Human+Kind is dat we allemaal menselijk en lief zijn. Lief zijn betekent dat we goede keuzes maken voor onszelf en voor anderen, bijvoorbeeld ook de planeet en de huid.

Human+Kind selecteert de meest zachte ingrediënten , zodat de huid en het haar genereus, efficiënt, praktisch en goed verzorgd worden.

Voorheen verzorgden we onze huid na het douchen, waarbij we een crème zorgvuldig over ons lichaam aanbrengen. Gelukkig kunnen we dit ritueel nu naar de douche verplaatsen. Dit is handig en tijdbesparend.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een staal ontvangen van 30ml. Bij mij zit het product in een tube, als ik echter op de site kijk, zie ik dat de full-size verpakt zit in een knijpflacon. In deze fles zit 200 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Olus Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Tricaprylin, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cera Alba, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Mijn ervaringen

Ik deze in-shower bodylotion nu een paar keer gebruikt. Voor mij doet hij zijn werk goed, maar ik gebruik dit soort producten voor wat verwenning onder de douche. Daarom had ik dit product graag iets dikker gezien. Deze ‘lotion’ is echt een lotion die gemakkelijk uitsmeert én heel snel intrekt.

Waar is Human+Kind te koop en hoeveel kost deze in-shower body  moisturiser?

Human+kind zou ik zelf op de webshop van Birchbox kopen. Daar kost een fles van deze in-shower body moisturiser 12,95 euro. Dat vind ik zelf verrassend betaalbaar :).

Hebben jullie al ervaringen met bodylotions voor in de douche uitgeprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge