Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Hoi hoi,

Tijdens de voorbije persdagen maakte ik kennis met het dan toe voor mij onbekende merk Living Proof. Omdat ze zagen dat ik erg geïnteresseerd was in dit merk en ik problemen heb om een goede droogshampoo te vinden mocht ik één van hun droogshampoos proberen. Ik kreeg een droogshampoo mee uit hun Perfect Hair Day (of PHD) lijn.

Living Proof

Living noemt zichzelf een probleemoplosser. Ze willen de moeilijkste beautyuitdagingen aangaan en van een oplossing voorzien.  Het merk is gecreëerd door haarstylisten die het beu zijn om beperkt te worden door hun producten en wetenschappers die weten dat er meer gedaan kan worden.

Living Proof Perfect Hair Day Droogshampoo

Deze droogshampoo belooft verder te gaan dan de welbekende droogshampoos. Het product bevat de Healthy Hair Molecule die gepatenteerd is door Living Proof en de Drie Actie Reiniging technologie. Deze technologie zorgt er voor dat olie, zweet en geurtje geabsorbeerd en verwijderd worden. Daarnaast zal je haar een proper uitzien, maar ook voelen en ruiken. Daarenboven belooft het geen witte waas op je haren achter te laten (als je het na 30 seconden  een beetje uitborstelt).

Deze droogshampoo is geschikt voor elk haartype en is siliconenvrij.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf de travel-size van deze droogshampoo. Er bestaat echter ook een full-size van dit product. De travelsize bevat 92 ml of 1.8 oz product, terwijl de full-size iets meer dan het dubbele bevat, namelijk 198ml of 4 oz. De droogshampoo zit opgeborgen in een sprayflacon die mooi verspreid het product aanbrengt. Het product zelf is 2 jaar houdbaar.

Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Cellulose, Octafluoropentyl Methacrylate (OFPMA), Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxypropylcellulose, Hydrated Silica, Cetrimonium Chloride, Zeolite, Ethylcellulose, Octoxynol-10, Disteardimonium Hectorite, Water, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin.

Mijn ervaringen

De eerste keer dat ik deze droogshampoo gebruikte had ik geen gebruiksaanwijzing opgezocht. Hierdoor viel hij bij een eerste gebruik tegen. Ik gebruikte veel te veel, waardoor het product enorm op mijn adem nam. Daarenboven had ik heel veel wit poeder op mijn haren. Wist ik veel dat ik deze eigenlijk verkeerdelijk gebruikte.

Sindsdien heb ik opgezocht hoe ik deze moet gebruiken. Eigenlijk heb je van deze droogshampoo eigenlijk heel weinig nodig. Je ziet onmiddellijk een witte waas, maar ik laat het nu even inwerken vooraleer ik verder ga. Ik breng het product aan voor het tanden poetsen en nadien ga ik er pas mee verder. Na het tanden poetsen wrijf ik een beetje, ook om het haar in model te brengen. Door deze handeling verdwijnt de witte waas bij mij volledig. Daarenboven voelt mijn haar zacht aan en ziet het er ook niet meer vet uit. De geur is minder mijn meug, maar het is zeker niet dat het slecht ruikt. Ik ben uiteindelijk erg tevreden met dit product en zo zie je maar weer dat je af en toe eens een gebruiksaanwijzing moet lezen. Foei, Kim…

Waar is Living Proof te koop en hoeveel kost dit product?

Ik zou zelf het product op de webshop van het merk zelf aankopen. Daar betaal je voor de travel-size ongeveer 11 euro en de full-size kost er 20 euro. Ik vind dit zelf wel betaalbaar in vergelijking met de betere merken bij onze drogist.

Wat is jullie favoriete droogshampoo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge