Beauty Kitchen Wake Me Sun Beam Bath Bomb

Hoi hoi,

Ik wist al een tijdje dat Beauty Kitchen ook bathbombs in het assortiment had. Zelf liet ik deze echter altijd liggen, omdat ze 3,99 euro per stuk kosten. Mijn Lush voorraad is nog groot genoeg om u tegen te zeggen, waardoor ik het geld die ik normaal aan extra bath bombs zou besteden in mijn portefeuille moest blijven. Toen er echter 50% korting was op de producten van Beauty Kitchen, moest ik er en aantal uitproberen. Ze kostten nu maar 2 euro per stuk, wat amper duurder is dan ‘normale’ bruisballen. Vandaag wil ik jullie de eerste van de bruisballen die ik kocht voorstellen. Ik koos voor de Wake Me Sun Beam bath bomb.

Beauty Kitchen “Sun Beam” Bath Bomb

Ik heb deze bruisbal zelf ’s avonds gebruikt, maar eigenlijk is deze bedoeld voor ’s morgens. Het is een bruisbal die je moet verkwikken en daarenboven hydraterende oliën bevat. Alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen.

Verpakking en ingrediënten

De bruisballen zitten perfect in plastiek blaadje. Deze bruisbal weegt 180 gram, wat een heel mooi formaat is voor een bruisbal.

sodium bicarbonate, citric acid, aqua, citrus nobilis (*Mandarin red), citrus nobilis (*Mandarin green), citrus aurantium dulcis (*Orange Sweet), citrus grandis (*Grapefruit), citrus limon (*Lemon), styrax tonkinensis (*Benzoin), cymbopogon martini (*Palmarosa), limonene, linalool, benzyl alcohol, citral, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamte, farnesol *Natural pure essential oils

Mijn ervaringen

Wauw, wanneer je deze bom in het water gooit is het een geurexplosie. Ik rook onmiddellijk de grapefruit, maar erna kon je ook de andere tonen in de geur waarnemen.

Daarenboven bruist deze bruisbal vrij traag op. Hierdoor kun je genieten van het prachtige spektakel die je badwater roze kleurt. Ook heb ik geen last van trekkerige benen wanneer ik deze bruisbal in mijn bad gooi. Ik vind het heerlijk (geurende) bruisbal. Voor mij is het een echte aanrader.

Deze bath bombs kun je aankopen bij Holland &  Barrett (de vroeger de tuinen en Essenza). Daar kost deze bal 3,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge