NYX Ultra Pearl Mania in LP03 White Pearl

Hoi hoi,

Ik denk dat het in beauty land echt de holy grail is om een dupe te vinden van een welbepaald MAC shimmer poeder. Ik hoorde dat NYX een product had die hier dicht bij in de buurt kwam. Laatst ging Romina naar de NYX en ze vroeg of ze iets mee moest nemen voor mij. Ik kon het niet laten, want ik was erg benieuwd naar dit product. Ze kocht voor mij de NYX Ultra Pearl Mania in White Pearl. Dit is een los (oogschaduw)poeder.

NYX Ultra Pearl Mania

Nyx belooft met deze producten ultraglanzende, losse oogschaduwpoeders. Ze kunnen zowel op de ogen als op het gelaat gebruikt worden. De poeders zijn mineraal en intens fijngemalen. Ze beloven een intense en langhoudende look. Daarenboven kun je uit 30 verschillende, prachtige tinten kiezen. Ik koos voor de witte “highlighter” kleur.

Verpakking en ingrediënten

De Ultra Pearl Mania zit in een potje met een draaidop. Wanneer je deze opent zit er geen sifter op de top. Ergens vind ik dit wel jammer. Ik ben nogal onhandig en ik zie mij deze nog wel eens omstoten. Daarenboven vind ik het erg moeilijk om de hoeveelheid die je nodig hebt van dit product met dit potje te doseren. In het potje zit 3 gram product, wat wil zeggen dat ik hiermee waarschijnlijk erg lang mee ga kunnen doen. Tenzij ik het omgooi natuurlijk :).

Mica, Phenoxyethanol

Mijn ervaringen

Ik vind dit een erg mooi poeder. Het poeder is zo fijn, waardoor je deze perfect in de huid kunt blenden. Daarnaast heeft deze poeder een erg mooie glans, maar de glitter had van mij iets sterker mogen zijn. Daarom denk ik is het mooier om dit poeder als subtiele highlighter te gebruiken in plaats van een oogschaduw.

Waar is NYX te koop en hoeveel kost één van deze Ultra Pearl Mania Losse Oogschaduwpoeders?

Sinds kort zijn er verschillende NYX winkels te vinden, verspreid over de provincies heen. Daar kun je deze producten gaan kopen. Jammer genoeg hebben ze nog geen Belgische webshop opgericht. Daarom kan ik je de exacte prijs niet meer meedelen. Voor één potje van deze Ultra Pearl Mania’s zul je ongeveer 7 à 8 euro betalen, denk ik.

Hebben jullie al één van deze poeders gebruikt? Welke kleur is jullie favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge