Comfort Zone Hydramemory Eye Gel

Hoi hoi,

Als blogger heb je geluk dat je soms producten kunt testen, die je anders niet zo snel zou kopen. Zo is het ook met het merk Comfort Zone. Het is een merk die ik zelf niet kende, maar op een persdag heb leren kennen. Via dit persbureau kan ik ook af en toe enkele producten van het merk kennen. Als je iets meer over het merk wilt weten, dan zou ik zeggen typ het even in het zoekbalkje van mijn blog. Ik heb al vaker over dit merk geschreven en ook heel  veel informatie over dit merk gevonden.

Comfort Zone HydraMemory Eye Gel

Comfort Zone noemt deze eye gel fris, hydraterend en rijk aan polyphenols Dit moet zorgen voor ontspanning van de vermoeide ogen en het verdwijnen van puffy ogen en donkere kringen.

Deze eye gel heeft een metalen applicator, waarmee de eye gel op een aangename en functionele wijze kan worden aangebracht. Dit zorgt voor een onmiddellijk verfrissend en anti-vermoeidheidseffect.

Dit product is special gemaakt voor degene die uren achter de computer doorbrengen en tijdens of na een vlucht (met het vliegtuig natuurlijk ;)). Mensen met contactlenzen of mensen die weinig geslapen hebben kunnen ook makkelijk gebruik maken van deze eye gel volgens comfort zone.

Verpakking en ingrediënten

De eye gel komt in een tube van 15 ml. Dit is het normale formaat voor een eye gel/ oogcrème.

AQUA / WATER / EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, XYLITOL, 1,2-HEXANEDIOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TAMARINDUS INDICA SEED POLYSACCHARIDE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CITRULLUS LANATUS FRUIT EXTRACT / CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, LENS ESCULENTA FRUIT EXTRACT / LENS ESCULENTA (LENTIL) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT / PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Mijn ervaringen

Ik moest even zoeken hoe de applicator werkt. Het is niet dat er een gaatje zit in het metalen stuk, maar er boven. Je knijpt in de tube, dit breng je aan rond je ogen en daarna ga je er over met de applicator. De applicator voelt heerlijk (verkoelend) aan en op warme zomerdagen kijk ik er naar uit om deze uit te proberen.

Mijn ogen zien er nadien gevoed uit en de kleur van mijn huid lijkt net dat ietsje egaler te ogen. Ik ben erg blij met deze ooggel en ik ga deze zeker proberen op te maken.

Waar is Comfort Zone te koop en hoeveel kost deze Eye Gel?

Comfort Zone heeft een webshop waar je hun producten kunt aankopen. Daar kost deze eye gel 42 euro. Auch, dat is een serieus bedrag, maar we weten allemaal dat goede skincare vrij duur kan uitvallen :).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge