Triaction Handdoek

Hoi hoi,

Sinds een kleine maand twijfel ik om mij in te schrijven bij Basic Fit. Het afslanken gaat goed, maar ik zou graag iets meer sporten om mijn probleempunten aan te pakken. Ik ben echter niet goed in sporten alleen. Ik heb een team of vrienden nodig als stok achter de deur. Daarom ga ik waarschijnlijk voor een maandelijks verlengbaar abonnement gaan bij Basic Fit. Op die manier hoop ik geen geld weg te gooien aan een jaarabonnement als zou blijken als ik het toch niet gebruik. Op de site lees ik echter dat je altijd een handdoekje moet meenemen als je gaat sporten. Triaction is de sportafdeling van het bekende bh-merk Triumph.

Triaction

Het handdoekje is niet zo groot en rolt makkelijk op. Nadien kun je het toehouden met de elastiek die ze er op aangebracht hebben. Het handdoekje is niet zo dik en is niet gemaakt van de typische badstof die we allemaal kennen. Daardoor is deze heel gemakkellijk mee te nemen in de tas.

Mijn ervaring

Ik heb deze voorlopig voornamelijk mee genomen naar het strand. Het is geen groot handdoekje, maar het is perfect om mee te nemen in de handtas. Hierdoor kun je een aantal minuutjes uitrusten op het strand, zonder dat er overal zand op je kleren komt, bij een lange wandeling over de dijk. Voor een echt stranddagje zou ik een grote handdoek meenemen, zodat ik er op kan liggen, maar voor tussendor is dit doekje meer dan perfect. Het handdoekje is daarenboven heel erg zacht en het ziet er heel vrolijk uit door de felle kleurtjes.

Waar is Triumph te koop?

Voor verkooppunten van Triumph zou ik aanraden om op de site te kijken. Ze hebben hun eigen winkels, maar het merk wordt ook verkocht in verschillende grotere en bekende winkels.

Kunnen jullie Basic Fit aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge