Wella Brilliance Color Protection Serum

Hoi hoi,

Mijn kapper raadde drie producten aan om uit te proberen. Deze producten hebben tot doel mijn hoofdhuid te kalmeren. Hiervoor reviewde ik reeds twee van deze drie producten. Jullie hebben echter vrij lang moeten wachten op het derde product die ik in petto had. Vandaag ben ik klaar om mijn mening te geven. Ook dit product is van Wella, maar het komt niet uit hun professionals lijn. Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over het Wella Brilliance Color Protection Serum.

Wella Brilliance Color Protection Serum

Wella heeft dit serum ontwikkeld als een leave-in serum. Het zal naast gekleurd haar beschermen ook de hoofdhuid verzorgen. Het beschermt de haren tegen scahdelijke vrije radicalen wat een kleurbehoud in werking zal stellen. Daarenboven bevat het serum abrikozenolie, wat voor glanzend en zacht haar zal zorgen, en orchidee-extract. Deze laatste gaat de veroudering van het haar tegen.
Het serum bevat ook een technologie eigen aan Wella, namelijk hun Triple Blend technologie. Deze bevat diamant-champagne poeder. Deze verzorgt het gekleurde haar en beschermt het tegen uitdroging, kleurvervaging en warmte.

Verpakking en ingrediënten

Het Brilliance Color Protection serum komt in een vrij grote doos. Hierin zitten zes aparte tubetjes of dosissen. Mijn kapper zij zelf echter dat ik één tubetje ook voor twee keren kon gebruiken. Elk tubetje bevat 10 ml.

Aqua, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Pathenol, Parfum, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Styrene/VP Copolymer, Isopropyl alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Maris Sal, Polyquaternium-10, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hexyl Cinnamal, PEG-20 Glyceryl Laurate, Sodium Dodoxynol-40 sulfate, Limonene, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Lionleic Acid, Tocopherol, Citronellol, Sorbic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringyledenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride

Mijn ervaringen

Ik heb dit serum al een aantal keer gebruikt. Over de kleurbescherming kan ik mij niet zo goed uitspreken, want ik gebruik momenteel een semi-permanente haarkleuring. Na een vijftiental wasbeurten zou de kleur er moeten uit zijn en dit serum kan daar natuurlijk niet veel aan doen.
Wel merk ik dat mijn hoofd minder jeukt en het meer verzorgd aanvoelt. Ook heb ik iets minder last van wondjes op mijn hoofd bij stress en dit was natuurlijk juist wat ik wilde bereiken met deze producten. Ik ben tevreden over deze producten, maar ik vind hun werking nu niet wonderbaarlijk. Daarom weet ik niet of ik dit een aan te raden product vind. Daarvoor vind ik het iets te duur. Dan verwacht ik toch iets meer van een haarproduct…

Waar is Wella te koop en hoeveel kost dit Brilliance Color Protection Serum?

Ik heb dit zelf gekocht bij de kapper, maar zij wist mij echter te vertellen dat de producten uit hun assortiment gingen. Daardoor werden ze tijdelijk aan een goedkopere prijs verkocht en heb ik zelfs slechts 9 euro betaald. Online kun je ze onder andere vinden op de webshop van John Beerens. Daar is het product een stuk duurder en betaal je ongeveer 30 euro per doos. Gelukkig zijn ook daar vaak promoties, maar 9 euro zal hier jammer genoeg onmogelijk zijn, vrees ik.

Gebruiken jullie periodiek ook een serum voor jullie haren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge