Beauty Kitchen ‘Spoil Me’ Rainbow Bath Bomb

Hoi hoi,

Een tijdje geleden vertelde ik dat ik het met de mooie promoties van Holland & Barrett op Beauty Kitchen niet kon laten om een aantal van hun bruisballen uit te proberen. Ik toonde je reeds eentje van de bruisballen die ik kocht, maar dit is niet alles. Vandaag zou ik je graag de meest vrolijke bath bomb van hun collectie tonen, namelijk hun Rainbow bath bomb. Deze heeft de geur uit de Spoil Me lijn meegekregen.

Beauty Kitchen ‘Spoil Me’ Rainbow Bath Bomb

Deze bath bomb zorgt voor een heerlijk verzorgd gevoel vanaf het moment dat je deze in het water gooit. Hij is hydraterend door zijn perfecte mix van natuurlijke ingrediënten. Hij is perfect voor een me-time dagje of avondje.

Verpakking en ingrediënten

Deze bath bomb komt in dezelfde verpakking als de andere bruisbal van Beauty Kitchen. Er zit een cellofaantje omheen en het is toegebonden met raffia. Op het plastiekje is een sticker vast gemaakt met de naam van deze bruisbal. Het gewicht is 180 gram. Wauw, dat is zwaar ;).

sodium bicarbonate, citric acid, aqua, juniperus virginiana (*Cedarwood), citrus aurantium amara (*Petitgrain), pimpinella anisum (*Aniseed), styrax tonkinensis (*Benzoin), citrus aurantium dulcis (*Orange Sweet), citrus nobilis (*mandarin), coriandrum sativum (*Coriander), abies sibirica (*pine), pimenta acris (*Bay), linalool, limonene, eugenol *Natural pure essential oils

Mijn ervaringen

Deze bruisbal heb ik gebruikt in een week dat ik heel veel moest verwezelijken. Dat zorgt bij mij altijd voor een beetje stress. Alleen door zijn vrolijke uiterlijk voelde ik mijn stemming verbeteren. Eenmaal in het water kwam er een heerlijke geur van de bruisbal, wat mijn stemming alleen nog maar deed  verbeteren.
Nadien had ik ook geen last van trekkerige benen, maar ik ga nu niet zeggen dat mijn huid enorm gevoed aanvoelde.

Deze bruisbal heeft voor mij alles wat ik nodig heb voor een ontspannen avondje zonder stress en volledig rust en ontspanning. Ik vind dit een echte aanrader.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze Rainbow bath bomb?

Zoals ik al vaker verteld heb, is Beauty Kitchen slechts bij één soort drogist in België te koop, namelijk Holland & Barrett. Gelukkig zijn de winkels van deze keten ondertussen in de meeste steden te vinden. Als je bij de ongelukkigen hoort waar dit echter niet zo is, kun je gelukkig nog terecht op de webshop. Zij hebben een duidelijke webshop vind ik, waar je snel alles terug vindt. Voor deze bruisbal of bath bomb betaal je er 3,99 euro per stuk. Dat is niet zo goedkoop, maar toch een stuk goedkoper dan Lush, waar er nooit promoties zijn. Ik heb deze zelfs op de kop kunnen tikken voor maar 2 euro. Uitkijken naar de reclamefolder is de boodschap :).

Houden jullie ook zo van deze vrolijk bath bomb?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge