Oriflame Dream Cream

Hoi hoi,

Een hele tijd terug ging ik naar een van de I Love Beauty events van Cynthia. Toen ging ze trouwens nog door het leven als misslipgloss. Op dit event kon ik kennis maken met merken die in Nederland makkelijk te verkrijgen zijn, maar waarbij dit een stuk moeilijker is in België. Één van deze merken is het merk Oriflame. Ik besloot een verrassingspakketje van het merk aan te schaffen. Ik dit pakketje vond ik een tubetje van hun dream cream. Door het formaat dacht ik dat dit een staal was, maar het bleek een full-size te zijn.

Oriflame

Oriflame wil je dromen laten uitkomen, van waar ter wereld je ook bent. Ze geloven in samenwerken, motivatie en passie. Het merk bestaat ondertussen 45 jaar en maken hiervoor unieke, in Zweden ontwikkelde producten.

Verpakking en ingrediënten

De cream zit in een tube van 30 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

AQUA, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CETEARETH-20, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CARBOMER, PROPYLPARABEN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID

Mijn ervaring

Door het formaat van deze tube dacht ik eerst dat dit een gezichtscrème was. Dit staat ook niet duidelijk oo de verpakking vind ik. Groot was mijn verwondering toen bleek dat dit een lotion voor het lichaam was. De lotion is heel licht en smeert vlot uit. Hierdoor trekt deze snel in en deze lotion heeft een lichte en frisse geur. Ik ben echter niet ondersteboven van deze lotion. Hij doet wat hij belooft, maar ook niet meer of minder.

Waar is Oriflame te koop en waar is deze Dream Cream te koop?

Oriflame is te koop op hun webshop. Daar kost een tubetje van deze crème 4,95 euro. Dat vind ik vrij veel voor zo’n klein tubetje.
Wat zijn jullie ervaringen met Oriflame?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge