Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Hoi hoi,

In mijn testkast vond ik een staal terug van een exfoliant van Paula’s Choice. Ik kan mij niet meer herinneren hoe ik hier aan kom, mar dat houdt mij natuurlijk niet tegen om deze exfoliant uit te proberen. Ik probeerde hun Skin Perfecting Liquid Exfoliant.

Paula’s Choice

Paula’s choice wil zich onderscheiden van andere huidverzorgingsmerken omdat ze niet enkel producten willen verkopen. Ze willen producten creëren die aan ons leven bijdragen door vrouwen te helpen om meer zelfvertrouwen en mooier te voelen. Op die manier willen ze je de mooiste huid als mogelijk geven.
Hun huidverzorging bevat geen irriterende ingrediënten, waardoor ze zacht zijn voor de huid.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Deze exfoliant is zacht en niet agressief voor de huid. Deze is geschikt voor combinatie en vette huid. Daarenboven wordt deze snel door de huid opgenomen. Daarnaast zal deze exfoliant dode huidcellen verwijderen en het salicylzuur zal huidverontreinigingen tegen gaan.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf een staal van 30 ml en de full-size bevat 115 ml. Deze is een jaartje houdbaar na opening.

Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer).

Mijn ervaring

Ik heb deze exfoliant nu een aantal keer gebruikt. Ik gebruik deze zelf dagelijks na het reinigen van mijn gezicht. Je kunt deze trouwens ook twee maal daags gebruiken, maar ik hou het bij één keer.

Ik gebruik deze op een wattenschijfje. Deze haal ik over mijn gelaat en spoel ik niet af. Zelf heb ik niet overdreven veel last van acne, maar ik vond het wel interessant om te zien wat deze met mijn zwarte puntjes zou doen. Ik vond na een weekje dat mijn huid iets egaler oogde en dat ik net iets minder zwarte puntjes had. Ik ben erg tevreden over deze exfoliant. Deze vraagt weinig werk om toe te voegen aan je routine, maar het lijkt wel wat te doen voor je huid.

Waar is Paula’s Choice te koop en hoeveel kost deze exfoliant?

Paula’s Choice heeft een eigen webshop, dus natuurlijk kun je daar terecht voor hun producten. Voor een full-size van deze exfoliant betaal je €33. Dat is niet goedkoop, maar je zult er heel lang mee kunnen doen.

Wat zijn jullie aanraders bij Paula’s Choice?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge