Kadalys Visage MusaClean Gentle Clarifying Mask

Hoi hoi,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten had ik in het verleden een abonnement op Birchbox. Birchbox is een bekende beautybox die maandelijks verstuurd wordt vanuit Frankrijk. Zo’n beautyboxen vind ik erg handig om nieuwe merken en producten op beautygebied te ontdekken. Dat is dan ook het opzet van dit soort boxen. In één van de laatste boxen die ik in handen zat een product, een masker, van een voor mij tot dan toe onbekend merk.

Kadalys

Kadalys werd gecreëerd in 2012. De oprichtster, Shirley Billot, is gepasioneert door het onderzoek van planten. Hierdoor is Kadalys het eerste cometische merk dat gebruik maak van active ingrediënten van de bananenboom. Ze wordt geïnspireerd door phytotherapie en de mondiale waarden: hydratatie, anti-aging en anti-oxidanten. Dit zorgt voor efficiënte, luxueuze verzorgingen.

Kadalys Musaclean

Kadalys belooft met één beweging een heerlijke verzorging die de huid kalmeert en verzacht en daarenboven de onzuiverheden absorbeert. Het combineert de zuiverende effecten van klei met de herstellende en kalmerende effecten van bananen. Na dit masker moet de huid herademen en zijn natuurlijke glans terug vinden.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf een staaltje van 15 ml. Zelf vond ik de staal wel vreemd. Hij leek voor dat ik deze voor het eerst probeerde al vrij leeg. Er zat echter nog een seal op het product, waarmee ik zeker weet dat niemand anders aan mijn product gezeten heeft. Een full-size van dit product komt in een knijptube van 75 ml. Het masker is na opening 9 maanden houdbaar.

Banane jaune, Argile jaune, Eau de Citron, Jojoba, Kaolin

Mijn ervaringen

Dit product voelt echt aan als wat ik bij een kleimasker verwacht. Ik heb dit masker zelf met een kwast aangebracht. Sinds kort vind ik dit heel wat makkelijker dan het met mijn handen aan te brengen. Ik kan dit alleen maar aanbrengen. Hierdoor kun je het masker beter doseren en makkelijker over de huid verspreiden.
Om dit product te testen heb ik het masker op één helft van mijn gezicht aangebracht. Vanaf het aanbrengen droogt dit masker erg snel op. Hierdoor voelt je gelaat heel snel trekkerig. Ik heb het zelf 15 minuten laten zitten, maar dan moest het er echt af. Het trekken begon mij te irriteren. Dit was echter niet helemaal zo voor mijn huid.
Wanneer ik dit masker verwijderde, zag mijn huid op een aantal kleine plaatsen wat rood. Maar dit was zeker niet vervelend. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht. Na een uurtje lijkt de verzorgde kant van mijn gezicht ook net dat ietsje bleker en egaler dan de andere, niet -behandelde, zijde van mijn gezicht. Ik vind dat het masker goed werkt, maar erg aangenaam vond ik hem tijdens het dragen niet. Maar ja, dat laatste heeft natuurlijk te maken met persoonlijke voorkeuren.

Waar is Kadalys te koop en hoeveel kost deze Musaclean?

Kadalys is te koop op de webshop van Birchbox. Voor een full-size van dit product betaal je 30 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge