Pronails gellak in Cookie Caramel

Hoi hoi ,

Het is een tijdje geleden dat ik tijd genomen heb om mijn nagels te doen. Ik heb het de laatste tijd zo druk. Daarom is het altijd een pluspunt als je niet zo vaak je nagels moet doen, zeker in combinatie met mijn drukke werkschema. Daarom maak ik vaak gebruik van gellak. Jammer genoeg is dit redelijk moeilijk te koop als je niet professioneel bent, daarom wil ik het altijd handig als ik uitgenodigd wordt Estetika beurs. Op deze beurs kan ik die dingen natuurlijk wel bemachtigen en dat is ook zo voor deze nagellak van pronails.
Ik heb reeds een aantal kleuren van het merk Pronails getoond. Vandaag wil ik een nieuwe kleur tonen, namelijk een roze kleurtje met de naam Cookie Caramel. Dit is een roze kleur met een bruine ondertoon.
Pronails gellakjes zitten in de welbekende zwarte flesjes. Deze flesjes zijn van glas maar zijn volledig toe gemaakt met een zwart plastic. De dop is ook zwart en in het flesje zit 8 milliliter. Daar kun je natuurlijk redelijk lang meedoen. Eenmaal geopend is het flesje een goed jaar houdbaar. Ik heb deze lak aantal keer geprobeerd en ik gebruik mijn led lampje die ik heb van de macaron de mini macaron collectie om deze nagellak te drogen. Hierdoor drogen mijn nagelsheel erg snel en ik kan snel verder met mijn dag.
Pronails is niet te koop in de winkel, maar er zijn heel wat schoonheidsinstituten waar je Pronails manicures met deze gellakken aan kunt laten brengen. Zij kunnen dat 100 keer beter, waardoor deze manicure nog langer zal blijven zitten. Moest je  je nagels laten doen bij een van deze schoonheidsinstituten, dan zal een manicure met deze gelnagellak zal ongeveer 30 of €40 kosten. Dat is niet goedkoop, maar het is zeker ook geen waanzinnige prijs, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge