Les tendances d’Emma uitwasbaar ontschminkingsdoekje

Hoi hoi,

Een tijdje geleden werd ik door Hopono uitgenodigd om dewinkel te ontdekken. Dat was natuurlijk erg leuk, want ik wist dat ze heel wat leuke mooie en schattige dingen in hun assortiment hebben. Nadien kreeg ik een goodiebag mee naar huis en daarin vond ik iets waar ik al had naar staan kijken in de winkel.

Ik wil altijd zo ecologisch mogelijk te werk gaan en het verwijderen van mijn make-up met meerdere wattenschijfjes is een serieuze verspilling, daarom ben ik altijd op zoek naar herbruikbare producten. Bij Hopono hebben ze daar een oplossing voor van het merk Les tendences d’Emma. Dit merk maakt katoenen wattenschijfjes. Ik mocht er eentje uitproberen en ik kreeg de versie eco-belle met eucalyptus.

Dit merk wil de gewone katoen productie tegen gaan want dit soort productie is een van de meest vervuilende ter wereld. Het merk wil je een nieuwe manier laten ontdekken om op een ecologische en economische manier je normale wattenschijfje te vervangen door dit uitwasbaar vierkantje met eucalyptus te lanceren. Het wattenschijfje is zacht, soepel en zal niet aftakelen bij gebruik. Daarin boven heeft het een zeer lage ecologische impact.

Ik heb zelf een staal ontvangen. Normaal komt deze in een grote doos. Elke doos bevat 15 tot 20 van deze vierkantjes om je gelaat proper te maken. Daarenboven kun je door gebruik te maken van deze doekjes tot €250 besparen omdat je tot 6000 wattenschijfjes per doos uitwasbare doekjes kunt besparen.

Ik heb dit wasbare schrijfje nu een paar keer geprobeerd. Het is een erg handig doekje en het is niet zo makkelijk om deze volledig te reinigen in de lavabo. De makeup van mijn gezicht haalt deze er echter wel heel goed af. Ik denk dat als je er meerdere hebt,dat je deze in de wasmachine kunt steken en dat het een stuk makkelijker zal gaan.

Ik vind het ten eerste super dat ik niet elke dag een nieuwe schijfje moet gebruiken en weggooien Wat wil zeggen dat de afvalberg in mijn badkamer al een stuk minder geworden is daarenboven voelt het ook goed omwille van het feit dat ik weet dat ik de natuur aan het sparen ben. Daarenboven is het doekje heel erg zacht aan mijn gelaat en haalt het mijn make-up heel erg goed weg. Daarom ben ik heel erg tevreden over deze wattenschijfjes en ik zal deze zeker nog kopen.

Deze wattenschijfjes zijn te koop, zoals ik al zei, bij Hopono. Daar kost een doos van deze wattenschijfjes €24,95 voor 15 van deze doekjes. Dat is niet goedkoop maar in verhouding is het iets meer dan een euro en een half per doekje en je weet dat je er verschillende keren mee zal kunnen doen. Dat is natuurlijk een heel ander verhaal en maakt het een stuk goedkoper. Als ik nog eens in de buurt ben van de winkel in Brussel zal ik zeker een doosje aankopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge