Moyou London Plates Holder

Hoi hoi,

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik nogal verzot ben op nail-art. Ik ben zelf niet zo handig en daarom maak ik heel vaak gebruik van stamping plates. Dit maakt dat het ze niet zo moeilijk is een mooie nail-art neer te zetten, zeker als je de methodiek eenmaal goed te pakken hebt. Je kunt er zoveel leuke en verschillende dingen met je nagels gaan doen.

Stamping plates nemen vrij veel plaats in beslag en ik wil niet dat die over elkaar schuren als ze met zijn allen los in een schuif liggen, bijvoorbeeld. Daarom steek ik die graag in een hoesje. Meestal gebruikt een hoesje van Bornprettystore. Dat zijn echter goedkope hoesjes en dat ziet er ook allemaal niet zo mooi en schattig uit. Toen ik laatst op de Estetika beurs was was er een stand van Moyou London. Moyou London is een merk waar ik heel graag de stamping plates van gebruik. Zij hebben echter ook hoesjes of mapjes in hun assortiment en ik besloot de kleine versie te kopen. In deze versie kunnen er een aantal plates. Het staat er niet onmiddellijk op hoeveel, maar ik geloof een tiental. Deze map is in een mooie lavendelblauwe kleur, zo zou ik het noemen. Aan de ene kant is de map wit en de andere kant is die blauwe kleur. Bovenop het hoesje zijn leuke cartoontjes gedrukt Hierdoor ziet het er allemaal super schattig uit.

Ik gebruik deze map nu reeds een tijdje. Deze map werkt anders (dan de andere stamping plate mapjes die ik gewoon ben) in de zin dat het geen hoesjes zijn waarin je platen kan schuiven, maar het is een soort instekerrs. Deze instekers er zijn redelijk krap, waardoor de platen heel goed vast zitten en je kunt ook makkelijk door de map bladeren.

Stamping plates zitten vaak in een mooi kartonnen hoesje. Deze wil ik meestal niet weggooien. Moyou London is hierop voorzien. Voorin de map is een plaatsje voorzien om deze hoesjes op te bergen.

Ik vind deze map heel erg handig. Alleen is deze een stuk dikker dan de mapjes die ik heb van BornPrettyStore. Maar deze map wint natuurlijk omwille van zijn schattigheid.

Moyou London is te koop bij vele webshops, maar je kunt ook bij hun eigen webshop. Daar kost deze map 20 pond of ongeveer 22 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge